Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Papildomas darbas

Kaina sutartinė

Unikali kasdieninė veikla už kurią gauname papildomas pajamas: už tai, kad darome kasdieninius dalykus – perkamės sau, šeimos nariams maistą, rūbus, avalynę ir kt.reikalingus dalykus, paslaugas, keliaujame, pramogaujame ne tik Lietuvoje, bet ir 50 pasaulio valstybių, ir dar apie šią galimybę papasakojame žmonėms - tarptautinė pirkimo bendruomenės kompanija Cashback World JUMS SUMOKĖS!!! Tiesiog nuostabu! Tai, tokia tarptautinė pirkimo bendruomenė, kuri vienija daug parduotuvių: keletas didžiųjų maisto prekių tinklų - Maxima, IKI, Senukai, Baby city tinklo parduotuvės, Kristiana, Douglas, L‘Occitane, Impuls, Elektromarkt, Audimas, Forum Cinemas, batų parduotuvės, ir pan.; daug įvairių paslaugų įmonių, internetinių parduotuvių (aliexpress,Crocs, Booking ir t.t.) bei šiuo metu veikia 50 pasaulio valstybių. Veiklos principas papasakoti žmonėms apie šią tarptautinę lojalumo programą ir parodyti kaip veikia. Suteikama visa reikiama informacija, rengiami mokymai. Registracija (nemokama) prie šios tarptautinės pirkimo bendruomenės per šią nuorodą: https://cbw.to/bmgfc5 (būtina sužymėti visas varneles, ir telefono nr.įrašyti pagal parodytą pavyzdį) ir prisiregistruoti (gausite el.paštu laišką, kur turėsite patvirtinti registraciją, el.laiškai dažniausiai įkrentą į reklamų skiltį). Kai prisiregistruosite man parašykite atsiųsiu jums reikiamą informaciją bei sutarsime kaip perduoti jums priklausančią nuolaidų kortelę

Skelbimas „Papildomas darbas“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-07-31. Siūlome peržiūrėti naujausią „Siūlo darbą Lietuvoje“ turinį.

Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Siūlo darbą Lietuvoje:
Audronė
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Plungė, Tauragė, Telšiai
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
265759
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
42
Atnaujintas:
2019-07-31 08:17