Papildomas darbas BINATEC kompanijoje.

Kaina sutartinė

Karjeros galimybės su BINATEC.

Ar Jūs pasirengę pradėti naują veiklą ir uždirbti daugiau pinigų negu kada nors įsivaizdavote, kad tai įmanoma? Neriboto atlygio galimybės ir patrauklios motyvacinės programos padarys Jūsų veiklą ypatingai pelningą.
Pasirinkite, kiek valandų norite užsiimti konsultanto veikla. Kiek laiko į tai investuosite, tiek ir uždirbsite.

Ar Jums reikia papildomų pajamų?

Jei Jus domina švara, sveika aplinka ir galimybė gauti papildomų pajamų - Binatec konsultanto veikla yra kaip tik Jums. Tai puikus būdas užsidirbti svajonių atostogoms arba naujam automobiliui. Tik pagalvokite, kad pardavę Binatec gaminių už 40 Lt galite uždirbti 19 Lt, o tai yra 329 Lt atlygis, jei savo klientams parduosite Binatec gaminių už 700 Lt. Kviečiame prisijungti prie mūsų konsultantų visame pasaulyje. Susisiekite su mumis šiandien!

Būk pats sau viršininkas

Kuriant savo, kaip Binatec konsultanto verslą, Jūsų ateities galimybės taps beribės. Būdami konsultantu vadovausite savo komandai ir gausite komisinius, priklausančius nuo Jūsų grupės pardavimų. Kai dirbate kitiems, jie nustato Jūsų atlyginimą, darbo valandas ir net Jūsų karjeros galimybes. Binatec versle finansinė sėkmė ir asmeninis tobulėjimas neturi ribų. Jūs patys kuriate savo ateitį!

Pasirinkite lyderio kelią

Paverskite savo svajones tikrove. Jei Jus domina neriboto atlygio galimybės ir laisvas veiklos grafikas, jei norite būti pats sau viršininkas, šis pasiūlymas kaip tik Jums!

Nedelskite, susisiekite su mumis!

K. Kalinausko g. 9-12, LT-***** Vilnius.
Tel. +370 5 219 5471
Mob. +370 661 77 711
E. paštas *****

Visą informaciją apie Binatec produktus, rasite čia: http://www.binatec.lt/

Esame oficialūs Binatec ekologiškų buities priežiūros priemonių gamintojų atstovai Lietuvoje. Mūsų produktai turi unikalias, ypač efektyvias ir saugias valomąsias savybes. Šios prekės yra necheminės purvo atskyrimo priemonės. Mūsų priemonės, skirtingai nuo tradicinių valymo priemonių, neturi agresyvios cheminės medžiagos. Valymo priemonės suderina anksčiau nepasiekiamą purvo atskyrimo nuo bet kokių paviršių efektyvumą ir visišką saugumą žmogui ir aplinkai. Jos pagamintos vandens pagrindu su fermentais ir probiotikais. Kadangi “BINATEC” prekinio ženklo priemonės yra pažangiausias pasiekimas biotechnologijos srityje, jos leidžia pasiekti pačius geriausius švaros ir higienos rezultatus kasdieniame gyvenime

Skelbimas „Papildomas darbas BINATEC kompanijoje.“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Siūlo darbą Lietuvoje“ turinį.

1 / 1 Papildomas darbas BINATEC kompanijoje.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Siūlo darbą Lietuvoje:
UAB "Binatecas"
Vilnius
Skelbimo nr.:
196752
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
510
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23