Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Skysto kuro katilas BERIL LST 20

Kaina sutartinė

"BERIL" - tai žemos temperatūros skysto kuro katilai su nerūdijančio plieno AISI 316 šilumokaičiu. "BERIL" skysto kuro katilai - tai ypatingai efektyvus šildymo katilai. Šie šildymo katilai ypač ekonomiški, pagal išlaidas šildymui susilygina su šildymu gamtinėmis dujomis. Ilgalaikė patirtis ir naujausios technologijos, suderinti šiuose katiluose, leidžia ekonomiškai ir be rupesčių šildytis bei gauti karštą vandenį.

"BERIL" katilų efektyvumas – 90%. Skysto kuro katilų galingumai yra 16kW, 20kW, 24kW, 29kW, 41kW ir 58kW kas leidžia pasirinkti tinkamo galingumo katilą bet kokiam šildomam plotui. Standartinėje "BERIL" katilo komplektacijoje yra degiklis, kuro siurblys, kuro filtras, kuro pašildytojas, valdymo blokas ir kambario termostatas-valdiklis.

Taip pat šiuose katiluose yra tobula apsaugos sistema, kuri suveikia kai nėra vandens, esant perkaitimui, dingus ugniai, nėra traukos. Katilo konstrukcija numato paprastą karšto vandens sistemos pajungimą, tylu veikimą ir paleidimą, elektrinį automatinį uždegimą

Reikalui esant, prie kiekvieno katilo modelio galima naudoti kamino "TURBO" komplektą. "TURBO" komplektas (horizontalus, nerūdijančio plieno) - oro įsiurbimas ir degimo produktų išmetimas už sienos. Taip pat katilai veikia su atmosferiniu kaminu, kuris galingo ventiliatoriaus degimo kameroje dėka gali buti mažo (ne mažesnio kaip 100 mm.) diametro.

Kaina su PVM: 4467,- Lt

Skelbimas „Skysto kuro katilas BERIL LST 20“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Šildymo įranga“ turinį.

1 / 6 Skysto kuro katilas BERIL LST 20
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Šildymo įranga:
uab.beril
Skelbimo nr.:
204253
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1192
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23