Sauskelnės Beaming Baby

29 Eur

Biologiškai suyrančios sauskelnės be chloro ir kitų aršių cheminių medžiagų.
Daugiau nei 65% suyra per 4 metus, taip pat ir pakuotė. Tai yra, 40% daugiau suyrančios, nei įprastos vienkartinės sauskelnės. Kadangi nėra bendrai priimto sauskelnių ekologiškumo standarto, ekologiškomis šių sauskelnių nevadiname. Tačiau, pasak gamintojo, „Beaming baby“ sauskelnės yra labiausiai biologiškai suyrančios iš visų Didžiojoje Britanijoje.
Tinka veganams. Be GMO.
Su ramunėlių ir kvapiųjų kanangų ekstraktais.
Vidinis ir išorinis (drėgmę sulaikantis) sluoksniai pagaminti iš medvilnės ir kukurūzų krakmolo, leidžia orui laisvai cirkuliuoti. Sugeriamasis sluoksnis pagamintas iš popieriaus, dalis drėgmę sugeriančių granulių pakeista kukurūzų krakmolo granulėmis.
Du Velcro lipdukai ir žalia juostelė jiems tvirtinti sauskelnių priekyje, taip pat elastiniai siūlai ir juostelės suraukimo vietose pagaminti iš polipropileno. Tai „švarus“ plastikas, jį galima perdirbti (rūšiuojant reikia nuimti nuo sauskelnių), neturi PVC bei kitų teršalų.
Nemesti į klozetą. Galima kompostuoti, nuėmus lipdukus ir žalią juostelę priekyje.
„Beaming baby“ savo gamybos procesuose siekia „pagaminti“ kuo mažiau anglies dvideginio (carbon neutral) - naudoja saulės, vėjo ir hidro elektros energiją, pakavimo dėžėms - perdirbtą popierių, organizuoja miškų atsodinimą ir kt. Tą patį skatina daryti ir savo tiekėjus.
- 2-6 kg kūdikiams, 20 vnt.
- 5-8 kg kūdikiams, 40 vnt.
- 7-11 kg kūdikiams, 34 vnt.
- 9-15 kg kūdikiams, 38 vnt.
Pagaminta Didžiojoje Britanijoje

http://www.biofarma.lt/preks-maziesiems/333-sauskelns-beaming-baby.html

Skelbimas „Sauskelnės Beaming Baby“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Higienos prekės“ turinį.

1 / 1 Sauskelnės Beaming Baby
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Higienos prekės:
Kremista
Skelbimo nr.:
213398
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
230
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23