Nuotekų valymo įrenginiai

Kaina sutartinė

Parduodame ir montuojame UAB "August ir Ko" sertifikuotus ir atitinkančius aplinkosaugos reikalavimus nuotekų valymo įrenginius. Priežiūra, garantinis ir pogarantinis aptarnavimas. Konsultuojame, atvykstame į vietą, nemokamai paskaičiuojame darbų sąmatėlę. Atsižvelgiant į sklypo reljefą, grunto sudėtį bei kliento pageidavimus surasime optimalų vandens išleidimo variantą. Turime techniką, su kuria galima dirbti ir nedideliuose sodo sklypuose. Kokybiškas ir nebrangus montavimas.
Šiuo metu sertifikuotas "August ir Ko" įrenginys ATC-6 tik 3800Lt su PVM. Komplekte įrenginys, orapūtė ir orapūtės talpa, dokumentai (techninis pasas, sertifikatas, sąskaita). Norintiems statytis patiems galime tik pristatyti įrenginius ir paaiškinti kaip susimontuoti. Darome lietaus kanalizaciją ir drenažą aplink namą.
Su pastatymu nuo 5500lt.
Skambinkite ir susitarsime dėl kainos!
Darbus atliekame visoje Vakarų Lietuvoje

Raktiniai žodžiai:
August ir ko, nuotekų valymo įrenginiai, nuotekų valymas, nuotekų valymo irenginiai August ir KO, nuotekų valymo įrenginių montavimas, nuoteku valymo irenginiu montavimo kainos, nuoteku valymo irenginiu montavimas kaune, drenažas, lietaus kanalizacija

Skelbimas „Nuotekų valymo įrenginiai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Santechnikų paslaugos“ turinį.

1 / 1 Nuotekų valymo įrenginiai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Santechnikų paslaugos:
GEDAS
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2011 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
207719
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
397
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19