Sandwich paneles

30 Eur

Parduodamos daugiasluoksnes plokstes (Sandwich paneles)
Galimi storiai 50-300mm
Galimi ilgiai 2m- 13,5m

Daugiasluoksnės plokštės yra statybinė medžiaga, kuri naudojama pramoninių pastatų (parduotuvių, sandėlių, gamybinių pastatų, šaldymo kamerų, sporto salių ir kt.) statybai. Plokštės montuojamos ant metalo, medžio arba betono
Daugiasluoksnės plokštės gaminamos įvairaus storio, su įvairiais šilumos izoliacijos tarpsluoksniais, šoninių kraštų sujungimais ir plieno dangos sluoksnio profiliais, tai ypač pagerina konstrukcijos funkcines savybes ir išvaizdą.
Daugiasluoksnės plokštės su mineralinės vatos (MW) tarpsluoksniu ypač tinka konstrukcijoms, kurioms taikomi labai dideli apsaugos nuo gaisro, taip pat šiluminiai techniniai ir garso izoliacijos reikalavimai.
Daugiasluoksnės plokštėssu poliuretano putų (PIR) tarpsluoksniu ypač tinka konstrukcijoms, kurioms taikomi labai dideli šiluminiai techniniai reikalavimai.
Rinkdamasis daugiasluoksnes plokštes, užsakovas taip pat gali gauti plokščių projektavimo ir apskaičiavimo paslaugas, montavimo mazgų išsamų projektą, taip pat plokščių montavimui būtinas pagalbines detales ir medžiagas

Skelbimas „Sandwich paneles“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-02-16. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos statybinės medžiagos“ turinį.

1 / 2 Sandwich paneles
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos statybinės medžiagos:
Aurelijus
Šiauliai
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
278541
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
60
Atnaujintas:
2023-02-16 00:00