Sanatorinis gydymas

Kaina sutartinė

Sveikatos centras ,,Energetikas“ - tai gilias gydymo tradicijas puoselėjantis centras, kuris savo veiklą pradėjo 1986 metais. Nuo įkūrimo pradžios čia gydosi, ilsisi bei sveikatingumo procedūromis naudojasi Lietuvos ir užsienio šalių gyventojai. Lankytojus konsultuoja, gydymo procedūras ir jų trukmę, atsižvelgiant į sveikatos būklę, parenka aukštos kvalifikacijos gydytojai. Procedūras atlieka įstaigos profesionalūs specialistai, dirbantys Jūsų sveikatai, grožiui ir gerai nuotaikai!
Sveikatos centras veikia ištisus metus. Mūsų centras - tai lyg atskiras pušynų apsuptas sveikatos miestelis. "Energetikas" susideda iš trijų gyvenamųjų korpusų, kuriuose yra 201 renovuotas kambarys, bei medicininio bloko. Tai labai patogu, nes po atliktų procedūrų nereikia išeiti iš patalpų. Klientų poreikius palengvina liftas, tai suteikia didesnę laisvę judėti. Mes siekiame, jog kiekvienas svečias galėtų jaustis lyg namuose!
Mūsų centre yra teikiamos šios paslaugos: gydymo (sanatorinio, reabilitacijos, palaikomosios reabilitacijos, ambulatorinės reabilitacijos); apgyvendinimo; savaitgalio poilsio; sveikatos gerinimo programos; konferencijų organizavimo; vaikų vasaros stovyklų organizavimo; poilsio atskiruose mediniuose nameliuose; maitinimo; SPA

Skelbimas „Sanatorinis gydymas“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Gydymas“ turinį.

1 / 8 Sanatorinis gydymas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Gydymas:
Sveikatos centras
Palanga
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
197345
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
400
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23