Samsung S7edge 5.5coliu

349 Eur

Idealaus Stovio 10/10. Pirkta prieš 9mėn.
Galingas 8branduoliu 4gb RAM
Galaxy „S7 edge“ įmontuoti galingi procesoriai užtikrina sklandų ir spartų veikimą bei lengvai apdoroja mikroSD kortelėje esančius papildomus duomenis. „Galaxy „S7 edge“ turi didesnius akumuliatorius, todėl galite ilgiau žiūrėti mėgstamas televizijos laidas ir klausytis muzikos. Individualizuotas procesorius ir itin pažangi vaizdo plokštė užtikrina tinkamą akumuliatoriaus panaudojimą.
Net esant didesnės talpos akumuliatoriui, jis vis tiek greitai įkraunamas.
Neprilygstamas panaudojamumas, pažangios funkcijos ir supaprastinta išvaizda. Į jį gražu žiūrėti ir smagu naudotis.
Nemažai kadro vertų akimirkų nutinka tada, kai apšvietimas yra nepakankamas. Esame patalpose arba saulė jau nusileidusi. Naudojant „Galaxy „S7 edge“, tai nebe problema. Ryškesnis F1,7 objektyvas ir didesni 1,4µm vaizdo jutiklio pikseliai užfiksuoja daug daugiau šviesos, todėl nuotraukos išeina ryškios ir aiškios.Pirmą kartą išmaniojo telefono fotoaparato vaizdo jutiklis turi du fotodiodus, o ne vieną. Tai reiškia, kad DSLR kokybės dvigubų pikselių jutiklis gali fokusuoti taip greitai ir tiksliai, kaip jūsų akys.Kiekvienas dvigubų pikselių jutiklio pikselis naudojamas fazei aptikti, todėl automatinis fokusavimas yra toks spartus ir sklandus, kad užfiksuojami staigiausi judesiai net silpnėjant apšvietimui.
Užfiksuokite savo miesto energiją profesionaliame fotofilme. Neaiškų vaizdą dėl drebančių rankų pagerina naujoji vDIS technologija. Sujungiami tik aiškiausi kadrai, kad kiekvienas fotofilmas būtų kokybiškas.
Net geriausia grafika pasižymintys žaidimai veikia sklandžiai. Mažesnė delsa ir akumuliatoriaus energijos sąnaudos. Žaidžiant telefonas taip greitai neįkais, todėl galėsite susitelkti į pergalę. Kadangi „Galaxy „S7 edge“ yra pirmieji išmanieji telefonai, palaikantys „Vulkan API“, iš karto pamatysite skirtumą žaisdami žaidimus, sukurtus naudojant šią platformą.Tai geriausias žaidimų valdymo centras. Visi žaidimai vienoje patogioje vietoje, automatiškai pridedami atsisiųsti nauji žaidimai. Prieš pradėdami žaisti, galite išjungti ir paslėpti įspėjimus ir pakoreguoti žaidimo nuostatas, kad taupytumėte el. energiją.Turite prieigą prie šaunių funkcijų, pagerinančių potyrius žaidžiant. Pavyzdžiui, vaizdo filmavimas žaidžiant. Nes kai gerai sekasi, norisi parodyti savo rezultatus kitiems

Skelbimas „Samsung S7edge 5.5coliu“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-06-25. Siūlome peržiūrėti naujausią „Samsung telefonai“ turinį.

1 / 5 Samsung S7edge  5.5coliu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Samsung telefonai:
Edge
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
256770
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
215
Atnaujintas:
2018-06-25 00:00