Šampūnas ir kaukė BOTOX su kvepalų Chanel Nr. 5 kvapu

Kaina sutartinė

Mus rasite uzsukpasmus.lt Šampūnas ir kaukė BOTOX su garsių kvepalų kvapu. Ieškote šampūno, kuris ne tik išplautų plaukus, bet ir suteiktų jiems gražaus kvapo bei suteiktų žvilgesio? Susipažinkite su naujuoju parfumuotu šampūnu su aminorūgštimis Botox serija! Jame esančios aminorūgštys padės sustiprinti ir drėkinti plaukus iš vidaus, suteikdamos jiems sveiką išvaizdą. Garsių kvepalų parfumuotas aromatas leis jūsų plaukams prabangiai kvepėti visą dieną. Be to, Botox padės išlyginti plaukus ir suteikti jiems žvilgesio. Įsitikinkite patys, kaip šis šampūnas su aminorūgštimis ir kaukė gali pakeisti Jūsų plaukus. Giliai drėkina, padaro plaukus lyg šilkinius. Puikiai tinka sausiems, šviesintiems, nusilpusiems plaukams. Dėl aminorūgščių kiekio jis stiprina plaukus ir pagreitina augimą.
AMINORŪGŠTIS – plaukų statybinė medžiaga. Amino rūgštys yra pagrindinės sudedamosios dalys, kurios suteikia būtiniausių maistinių medžiagų plaukų struktūrai. Jie veikia kaip regeneruojantis eliksyras, stiprinantis plaukus iš vidaus.

Tinklapis: http://www.uzsukpasmus.lt

Visi mano skelbimai puslapyje bagiraxxx

1 / 4 Šampūnas ir kaukė BOTOX su kvepalų Chanel Nr. 5 kvapu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Plaukų priežiūros paslaugos:
Rima
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 10 mėn.
Skelbimo nr.:
282860
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
58
Atnaujintas:
2024-09-02 08:06