Renkame Facebook fanus (like) puslapiams

Kaina sutartinė

Siūlome Facebook puslapių fanų rinkimą:

Facebook Like Aktyvūs - Facebook Fanai
Vieninteliai siūlome tikrus fanus, surenkame sąžiningu būdu.
Kainorašis:
1 000 fanų 15 €
Jūsų puslapis taps matomas ir pastebėtas internetinėje erdvėje. Žmonės, kurie pamėgs jūsų fanų puslapį, aktyviai reikšis jūsų fanų puslapyje.
Facebook tinklu naudojasi jau virš vieno milijono lietuvių, skaičius sparčiai auga. Todėl norint sėkmingai vykdyti pardavimus ar padidinti savo prekės ženklo žinomumą privalote turėti fanų puslapį, kuriame būtų bent 1 000 gerbėjų


Kokie „Facebook“ reklamos privalumai?

Lengvai pasiekiama tikslinė auditorija: galima priskirti reklamą pagal labai tikslius kriterijus. Kiekvienas vartotojas, paspaudęs „patinka“ prie Jūsų reklamos, nemokamai patalpina informaciją ir savo asmeniniame profilyje, kurį mato jo draugai. MAŽA REKLAMOS KAINA. Sudaroma galimybė kaina valdyti reklamos prioritetą: kuo daugiau mokate už reklamą, tuo aukštesnis jos rodymo prioritetas. Reklama gali nuvesti vartotoją į kitą šaltinį, kuriame pateikiama daugiau informacijos apie siūlomas prekes ar paslaugas. „Facebook“ profilyje galima įvairiausiais būdais pateikti informaciją apie save ir savo kompaniją: įkelti paveikslėlius, vaizdo medžiagą, kurti programėles. Egzistuoja grįžtamasis ryšys ir palaikymas: vartotojas, tapęs Jūsų puslapio fanu, nuolat gauna informaciją apie Jus ir Jūsų organizaciją, ir tai Jums ateityje nieko nekainuoja!

Facebook reikšmė jūsų verslui?

Daugelis susikūrę savo internetinį tinklapį, verslą, ar šiaip kokią organizaciją galvoja kaip galima būtų ją išreklamuoti, norint pasiekti kuo didesnį uždarbį ar numatytą tikslą. Kaip jau žinote šiais laikais yra sukurta daug įvairiausių socialinių tinklų. Kiekvienas duoda savų pliusų ir minusų, bet kol kas populiariausias yra Facebook. Todėl plečiant savo verslą, tinklapį ir t.t. tikrai apsimoka naudoti Facebook įskiepį. Remiantis statistiniais duomenimis ir patirtimi galime drąsiai teigti, jog Facebook grupės su nemažu kiekiu fanų padidina tinklapio lankomumą 2-3 kartus. Rekomenduojame Jums tai išbandyti!

KAINOS:
1000 fanų - 15 €
5000 fanų - 65 €
10 000 fanų - 130 €


Jeigu domina, laukiame jūsų laiško, el. paštas: *****
Skype: auriukas... (gale trys taškai)

Skelbimas „Renkame Facebook fanus (like) puslapiams“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-08-16. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs IT skelbimai“ turinį.

1 / 1 Renkame Facebook fanus (like) puslapiams
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs IT skelbimai:
Mours
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
241540
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
92
Atnaujintas:
2016-08-16 00:00