REMS Calc-Push šilumokaičių plovimo aparatas

1003 Eur

Kalkių šalinimo siurblys REMS Calc-Push skirtas kalkinių apnašų pašalinimui iš šilumokaičių, vamzdynų ir rezervuarų, tokių kaip momentinių vandens šildytuvų, šildytuvų, šilto vandens talpų, šalto vandens talpų, karšto vandens šilumokaičių, šildymo ir aušinimo sistemų.

Tai elektrinis kalkių šalinimo įrenginys – didelio našumo, su 3-jų eigų svirtimi tekėjimo krypčiai keisti, su nuline padėtimi.

Konstrukcija
Tvirtas, kompaktiškas, lengvas – svoris tik 9,2 kg. Smūgiams atsparus plastiko rezervuaras kalkių šalinimo tirpalui, naudingoji indo talpa 21 l. Su praktišku užsukamu dangteliu plastiko rezervuarui uždengti transportuojant. Tvirtai sujungtas su siurblio bloku, lanksčios PVC žarnos su tinkleliu 1/2″, 2,3 m ilgio, su varžtinėmis žarnų jungtimis, su Rp 1,/” vidiniu sriegiu ir dangteliais. 3-jų eigų svirtis didelėms kalkių apnašoms iš abiejų pusių tirpalo tekėjimo krypčiai pakeisti, su nuline padėtimi srautui sustabdyti. Patogus nešti dėl per vidurį esančios rankenos su praktiškomis kilpomis.

Šilumokaičių praplovimo įrenginiai skirti kalkių šalinimo chemijai cirkuliuoti. Agresyviems chemikalams atsparus korpusas ir siurblys, ilgos prijungimo žarnos, universalios jungtys, integruota talpa chemijai, leis neišmontuojant išplauti visus vandens šildymo įrenginius kurių talpa iki 1000 litrų.

REMS Calc-Push šilumokaičių plovimo aparatas yra versija be automatikos. Čia mes plovimo kryptį keičiame, keisdami variklio sukimosi kryptį, t.y. perjungdami krypties jungiklį. O kam reikia keisti plovimo kryptį? Jeigu nekeisime plovimo krypties gali atsitikti taip, kad atskilę kalkių trupiniai užkimš, užblokuos pratekėjimo kanalus. Tada mums teks ilgai laukti kol chemija ištirpins kamštį, taip pailgės bendras šilumokaičio plovimo laikas. O kai keičiame plovimo kryptį, tokių užsikimšimų išvengsime.

Norėdami gerai išvalyti nuosėdas, pakeiskite srauto kryptį priešinga kryptimi kas 5–10 minučių. Nukalkinimo siurblio plovimo kryptis keičiama, keičiant variklio sukimosi kryptį, perjungiant krypties jungiklį. Kai išleidžiamo skysčio spalva bus tokia pati, kaip įleidžiamo skysčio, ir skystis ištekės be oro burbuliukų, tuomet iš kontūro bus pašalintos nuosėdos.

Apie REMS Calc-Push šilumokaičių plovimo aparatą plačiau: https://www.absoliuta.lt/kalkiu-salinimo-siurblys-rems-calc-push/
Domina Rems Calc-Push - kreipkitės UAB "Absoliuta":
El. paštu info@absoliuta.lt | tel. +370 5 2405110
Galime pasiūlyti ir chemines priemones plovimams.
Prekių katalogas: https://www.absoliuta.lt/prekiu-katalogas/

Tinklapis: https://www.absoliuta.lt/katalogas/silumokaiciu-ir-sildymo-sistemu-plovimas/silu

Visi mano skelbimai puslapyje dropson

1 / 1 REMS Calc-Push šilumokaičių plovimo aparatas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kita technika:
Dropson
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 09 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
264255
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2645
Atnaujintas:
2024-03-18 00:00