Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Josera Lamb & Rice 15kg

36 Eur

Skonis tinka net patiems išrankiausiems šunims. Sudėtis: Ėrienos mėsos miltai 25%, ryžiai 25%, kukurūzai, kukurūzų miltai, cukrinių runkelių becukrė masė, naminių paukščių taukai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, mielės, natrio chloridas, kalio chloridas. JOSERA “Lamb & Rice" šunų maistas kurio pagrindinės sudedamosios dalys yra ėriena ir ryžiai. Šis maistas skirtas suaugusiems, vidutinio arba mažo aktyvumo šunims. Šunų maisto JOSERA Lamb & Rice sudėtyje esančių rinktinių baltymų dėka, maistas tinka jautriems, alergiškiems šunims. Sudėtyje nėra kviečių ir sojos pupelių, mažai riebalų ir baltymų. Ėriena vienintelis gyvūninių baltymų šaltinis. Net 25% dehidratuotos ėrienos mėsos. Odai ir kailiui: Blizgantis kailis ir sveika oda yra tinkamai maitinamo šuns požymiai. Tai užtikrina riebiosios rūgštys, vitaminai, varis ir cinkas. Lengvai virškinamas: Super Premium kokybė ir modernus gamybos procesas iš kruopščiai atrinktų žaliavų užtikrina šio maisto lengvą virškinamumą, tinkamą šunims turintiems virškinimo problemų. Kaina nurodyta su siuntimu. Perkant du maišus kaina po 34€

Skelbimas „Josera Lamb & Rice 15kg“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-01-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Reikmenys, prekės“ turinį.

1 / 1 Josera Lamb & Rice 15kg
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Reikmenys, prekės:
Ramutė
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Anykščiai, Jonava, Kupiškis
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
251254
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
326
Atnaujintas:
2018-01-17 09:34