Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Universalusis "Popsockets" telefono laikiklis

5 Eur

Puiki dovana artejančių švenčių proga!

Universalusis "PopSockets" telefono laikiklis yra super kompaktiškas, stilingas ir reikalingas šiuolaikinių telefonų atributas. Jis veikia kaip telefono laikiklis, kad būtų patogiau peržiūrėti vaizdo įrašą ir ne tik. Šiuo prietaisu yra labai paprasta naudoti, jis greitai ir tvirtai pritvirtinamas arba prie paties telefono galinio dangtelio, ar jo korpuse, tinka bet kokiam telefonui.

Su PopClip - 5 Eur.
Be - 3 Eur.

Siunčiu į kitus miestus

Atrašau į SMS

Skelbimas „Universalusis "Popsockets" telefono laikiklis“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-07-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Priedai ir aksesuarai“ turinį.

1 / 8 Universalusis "Popsockets" telefono laikiklis
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Priedai ir aksesuarai:
Martynas
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
255384
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1318
Atnaujintas:
2019-07-11 13:29