Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Nauji Apple iPhone / iPod/ iPad USB laidai

19 Eur

Nauji Apple iPhone / iPod/ iPad USB laidai
Apple iPHONE 3 / 4 / 5 laidas , pakrovejas
Apple iPAD 2 3 4 ipad mini laidas , pakrovejas
Apple iPOD laidas , pakrovejas , laidas
APPLE iPHONE , APPLE iPAD pakrovejai

Iphone ligtning kabelis Šis kabelis leis sinchronizuoti duomenis tarp iPad, iPhone ar iPod įrenginiais su "Lightning" jungtimi ir kompiuterio su USB jungtimi. Taip pat šis kabelis gali būti naudojamas ir iPad, iPhone ar iPod įrenginiui su "Lightning" jungtimi įkrauti. Kabelio ilgis - 1 metras.
_________________________________________________________
Raktiniai žodžiai: USB, usb laidas, laidas, iPhone5 usb, iPod touch usb, iPod nano usb, ipad usb, iPad mini usb, Apple, Apple iPhone 5, touch, nano, mini, laidai, supakuotas, naujas, iPhone5, iPod touch 5 karta, iPod5, 5gen, 5generation, iPod7, 7gen, 7generation, iPod nano 7 karta, iPad4 karta, iPad 4gen, 4generation, naujausia karta, iPad mini, Ipad 4 , iphone 3 , iphone 4 , Ipad 2 , IPOD

Skelbimas „Nauji Apple iPhone / iPod/ iPad USB laidai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Priedai ir aksesuarai“ turinį.

1 / 4 Nauji Apple iPhone / iPod/ iPad USB laidai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Priedai ir aksesuarai:
skelbimas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 06 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
212245
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1327
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23