BOTOKSO EFEKTAS

Kaina sutartinė

ATJAUNINIMO GAMINIAI, NETURINTYYS ANALOGO
Tarptautinė atjauninimo sistemą turinti kompanija Jeunesse - Bussiness for Home įvertinta kaip trigubos A klasės galimybe - buvo pripažinta kaip Metų Kompanija Vartotojiškų produktų sektoriuje 2016 Golden Bridge apdovanojimuose, gaudama prestižinį apdovanojimą.
Luminesce Jaunimo Sistema- Jeunesse
"Instantly ageless" mikrokremas suveiks vos per 2 minutes:
išlygins smulkias linijas ir raukšles,
sumažins tamsius ratilus ir patinimą,
pašalins odos patamsėjimą,
sumažins porų išsiplėtimą.
Revoliucinis ingredientas yra organinis peptidas Argireline, kuris veikia kaip Botoxas tik be adatų.
Lyginamasis poveikis trunka iki 9 valandų.
Vieno indelio užtenka 2 kartams.
Dėžutėje yra 50 indeliai po 0,3 ml. (10 juostelės po 5)
Ląsteles atjauninantis serumas
LUMINESCE Cellular Rejuvenation Serum
Neturintis lygių atjauninatis produktas. Šis minkštas serumas turi didžiausią mūsų augimo faktorių kompleksą, sustiprintai stimuliuojantį ląstelių atsinaujinimą. Rekomenduojama naudoti du kartus per dieną po veido valymo ir kaip gruntą mūsų dieniniam drėkinamajam kompleksui arba naktiniam kompleksui.
Su amžiumi, odos augimo faktorių gaminimasis sumažėja, stiprėja matomi senėjimo požymiai. Dabar galite atsikratyti savo metų išvaizdos, pradėdami kasdien naudoti LUMINESCE ląsteles atjauninantį serumą. Kamieninių ląstelių technologija teikia augimo faktorius bei tarpląstelinius ryšius, kurie natūraliai palaiko odos atjaunėjimo procesus, o taip pat sumažina smulkias raukšleles ir raukšles.
LUMINESCE Cellular Rejuvenation Serum ląsteles atjauninantis serumas atskleidžia labiau švytintį, švelnesnį ir stangresnį JUS. Su pastebimai sumažėjusiom smulkiom raukšlelėm ir raukšlėm. Ši pažangi odos priežiūros formulė veikia ištisą parą ir grąžina Jums jaunatvišką pasitikėjimą.
2. Luminesce Advanced Night Repair Prisotintas kremas, kuris atstato odą ir kovoja su aplinkos poveikiu, kai jūs miegate. Naktinis atstatantis stipraus poveikio kompleksas atstato odos savaiminio atsinaujinimo mechanizmą ir praturtina ją maistinėmis medžiagomis. Vitaminai ir stiprūs antioksidantai saugo ląstelių membranas nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Naujoviška LUMINESCE technologija, naudojant kamienines ląsteles, atjaunina odą ląstelių lygyje nakties metu.
3. LUMINESCE Ultimate Lifting Masque pakelianti kaukė apjungia stiprinančius antioksidantus su galinga kamieninių ląstelių technologija, ir tai stangrina odą, gražina ją bei drėkina, net po to, kai yra nuimama. Mūsų unikali formulė gaunama iš egzotiškų augalų, randamų giliai laukiniuose Andų miškuose. Šių augalų ekstraktai sutvirtina odos paviršių ir tuoj pat jį patempia, tuo pačiu paskirsto odos atstatymui reikalingą drėgmę. Palepinkit save tarsi prabangiame SPA su šia vitaminais turtinga kauke.
4. LUMINESCE Daily Moisturizing Complex kasdieninis drėkinamasis kompleksas yra stipraus poveikio kremas su SPF 30, kuris padeda sumažinti smulkių raukšlelių ir raukšlių atsiradimą. Turėdamas savo sudėtyje 200 pagrindinių žmogaus augimo faktorių, šis puikus veido kremas skatina natūralias jūsų kūno savaiminio atsistatymo funkcijas. Puikus sprendimas jūsų odos priežiūrai, LUMINESCE drėkinamasis kompleksas atnaujina ir atgaivina odą ląstelių lygyje.
5. Atjauninanti priemonė kūnui LUMINESCE Essential Body Renewal
Patirkite sugrįžusios jaunystės su LUMINESCE efektą visame kūne. Šis kūno losjonas maksimaliai drėkina ne tik jūsų veido odą ląstelių lygyje. Atjauninanti priemonė kūnui maitina, atstato ir minkština visų tipų odą, ypač sausose vietose. Pašalinkite žalingo aplinkos poveikio jūsų odai pasekmes ir apsaugokite ją nuo ankstyvo senėjimo.
6. Atjauninanti valanti priemonė LUMINESCE Youth Restoring Cleanser yra unikalus veido valiklis, kuris leidžia Jūsų odai išsaugoti savo natūralią drėgmę, tuo pačiu švelniai pašalinant nešvarumus giliai iš porų. Gaminama iš kruopščiai parinktų ingredientų pagal pasaulinio garso dermatologo dr. Nathan Newman tyrimus, atjauninanti valanti priemonė LUMINESCE detoksikuoja Jūsų odą neatimdama būtinų maistinių medžiagų ar drėgmės, kurie yra būtini palaikyti ląstelių atsinaujinimo procesą.
Del kainu kreiptis asmenine zinute arba kreiptis: rasute999.jeunesseglobal.com

Skelbimas „BOTOKSO EFEKTAS“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-10-26. Siūlome peržiūrėti naujausią „Partnerių paieška“ turinį.

1 / 1 BOTOKSO EFEKTAS
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Partnerių paieška:
Rasa
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 10 mėn.
Skelbimo nr.:
246229
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
36
Atnaujintas:
2016-10-26 09:22