Parduodu Targa Visionary nešiojamą kompiuterį pigiai

80 Eur

Sveiki, manau nevienas esame susidurę, su tokiu dalyku, kaip reikėjimu gauti papildomų pinigų. Taigi, sugalvojau parduoti savo seną nešiojamą kompiuterį, arba parduoti jį dalimis. Jis nėra naujas, kokius parduoda už tukstantį litų, bet žmogui kuriam reikia skubiai gauti tam tikras dalis, ar visą kompiuterį darbui ar filmams, dainoms, tai įdealus paisirinkimas. Taigi trumpai apie jį:

PARDUODU VISĄ ARBA DALIMIS!

Modelis: Targa Visionary 1600

Charakteristika:
Vaizdo plokštė - 32MB S3 Graphics Twister K S3Hotkey
Baterija - UN341C2-S1 14.8V -- 4000 mAh Li - Ioan Battery
Standusis diskas (hardas) - Apie 50GB (tiksliai nepamenu)
Operativinė atmintis (ramai) - Apie 470MB (tiksliai nepamenu)
Procesorius - 1.2 Ghz (tiksliai nepamenu)
Ekranas - 14 Colių (tiksliai nepamenu)

Dedalesnis aprašymas:
Parduodu, nes reikalingi pinigai. Neturiu paktovėjo, tad į komplekta jis neįeina. Pakrovėjai tinka ir kitų firmų, arba universalūs. Ekranas nesubraižytas, nuvalytas, bet jeigu turite specialių ekrano valymo priemonių, galima jį dar labiau nuvalyti, atrodys gražiau. Mygtukai spaudžiasi lengvai, veikia visi, be problemų. Yra baterija, bet su ja, atjungus kompiuterį nuo elektros lizdo, greitu metu išsikraus. Su 3 procentais, laiko apie 5minutes. Daugiau pakrovus laiko daugiau, tik nebuvo progos pakraut pilnai :) Matyt jau atgyvenus :) Yra dvi imontuotos kolonelės. Jos kaip ant nešiojamo kompiuterio groja garsiai, tik kaip ant senesniu kompiuterių, įprastas dalykas, kad kokybė nėra labai gera, švari, kartais truputelį "čirškia". Veikia liečiamas pelytės valdymas, reaguoja į pirštus. Nestringa, veikia puikiai. Veikia krovimo, baterijos, ir visi kiti indikatoriai, kurie rodo būkles. Veikia internetas. Norint užlenkti ekraną, jis tvarkingai užsifiksuoja, neatsidaro tol kol nepaspaudžiamas mygtukas "PUSH". Ekranas lankstosi gerai, nenusvyra, neatsipalaidavęs. Veikiantis CD - ROOM. Yra IrDa. Veikia. Puikiausiai priima failus iš telefono. Yra Floppy skaitytuvas. Veikia. Aušinimas veikia, pakrovėjo lizdas veikia, viskas veikia.
Kompiuterio trūkumai yra tokie, kad kompiuterio apačioje nėra tik vieno varžto, tikriausiai būsių pametęs, bei vienos guminės juostelės, ant kurių padedamas kompiuteris ant stalo, bet tai nesukelia papildomų bėdų, beto nuo baterijos iminėjimo nulužęs "fiksiukas", kuris seniau tarnaudavo kaip baterijos laikiklis, kurį paspaudus, jin išsiema, bet tai nebėda, baterija pavertus kompiuterį ant šono neiškrenta, laikosi.
Kompiuterio gale, yra telefono, 2 USB jungtys, klavieturos/pelės jungtys, televizoriaus jungtis, standartines mikrofono ir ausinių jungtys, monitoriaus, koloneliu, bei senesniu spauzdintuvų jungtys, dar viena jungtis, kuri nežinau ką daro. Ausinių jungtis veikia, ikišus ausines, kolonelės automatiškai atsijungia, garsas girdimas per ausines. Ausines ištraukus, automatiškai įsijungia kolonelės.
Viršuje, ant kompiuterio ekrano nugarėlės, yra nemažai įbrėžimų, yra plėvelė, ant Targa Visionary firmos amblemos, ją galima nuklijuoti. Plėvelė yra ir ant liečiamo pelės valdymo, ją taippogi galima lengvai nuklijuoti, bet siekiant išlaikyti kompiuterį kuo mažiau pažeistą, aš jos nenuimu, valdosi taippat, kaip be plėvelės. Dar viena plėvelė randasi netoli klavietūros, ant AMD Athlon XP lipduko. Ją priklijavau, kad lipdukas nenuplištų. Bet jin visiškai ten nereikalinga, tiesiog saugojau kompiuterį. Na ir paskutinė plėvelė yra ant ekrano nugarėlės kampo, jin ten priklijuota, nes atlipo varžto apdailos popieriukas, bet jį nuklijavus, dar gražiau atrodo.
Kompiuterio korpusas, vietomis turi įbrėžimų. Visos varštų apdailos išskyrūs vieną tvarkingos.
Kompiuteryje įdiegta Windows XP operacinė sistema. Siekiant greitesnio kompiuterio valdymo, rekomenduočiau ją persirašyti, bet nepersirašius, vistiek viskas veikia :)

Apie kompiuterį pasakiau viską ką žinojau, nieko neslepiu, kad nekiltų nesutarimų.

Daugiau informacijos:
Skype: gaudrimas (jeigu atsiras keli paieškos rezultatai, pasirinkite - Menke)
E-paštas: *****

PERKANČIAJAM KOMPIUTERĮ PRIDEDU KELIS MAŽAI NAUDOTOS DAIGTUS KOMPIUTERIUI, JEIGU NEPATIKS, GALĖSIT TIESIOG IŠMESTI :D

Jis dar normalei nenuvalytas, purvinas, apdulkėjas, nuvalysiu.

Kompiuterio negalėjau įjungti, nes kaip minėjau neturiu pakrovėjo. Greitu laiku pasiskolinsiu, parodysiu kaip veikia žaidimai, dainos.


Kaina: 80LT

KAINA DERINAMA, GALIMA DERĖTIS.

Galiu siūsti paštu. Siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas. Paštas siuntinį atsiunčia per 1-3 darbo dienas tiesiai į namus, arba palieka centriniam paste (jis yra kiekvienam mieste), į kurį nuėjes pirkėjęs su asmens dokumentu, siuntinį gali atsiimti.

Į telefoną neskambinti.

Žymės: Targa Visionary parduodu pigiai nesiojama kompiuteri parduodu sena kompiuteri nesiojamas kompiuteris senas nesiojamas kompiuteris kompiuteris uz maza kaina parduodu sena pigu nesiojama kompiuteri, parduodu pigu nesiojama kompiuteri

Skelbimas „Parduodu Targa Visionary nešiojamą kompiuterį pigiai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 7 Parduodu Targa Visionary nešiojamą kompiuterį pigiai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Gaudrimas
Panevėžys
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
183306
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1416
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19