Parduodu muilo riešutus

Kaina sutartinė

Parduodu muilo riešutus. Vieno 500g pakelio kaina - 27 lt. Už siuntimą mokama atskirai. Jei perkami 4 pakeliai ir daugiau - siuntimas nemokamas.

Kiekvienoje pakuotėje yra pridėtas skalbimo maišelis ir informacinis lapelis, kuriame yra pagrindinė informacija apie muilo riešutų naudojimą.

Muilo riešutai - natūrali, organinė, ekologiška, ekonmiška ir veganinė priemonė, skirta plovimo ir valymo darbams. Dažniausiai naudojama skalbimui, nes tinka naudoti net jautriausiems audiniams. Neteršia gamtos, nes yra niekaip neapdirbtas ir chemiškai nepakeistas. Mūsų parduodami muilo riešutai yra sapindus mukorossi rūšies - itin aukštos kokybės. Dažniausiai parduodami muilo riešutai yra prastesnės kokybės sapindus trifoliatus pervadinti į sapindus mukorossi. Taip pat mūsų parduodami muilo riešutai yra besėkliai(sėklos neturi plaunančių medžiagų), tai yra vien naudingas savybes turintis produktas.

Norintiems užsisakyti arba pasiteirauti apie produktą krieptis el. paštu ***** arba telefonu +370 654 *****

Skelbimas „Parduodu muilo riešutus“ paskutinį kartą atnaujintas 2011-07-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Parduodu muilo riešutus
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Vaida
Skelbimo nr.:
144824
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
318
Atnaujintas:
2011-07-20 00:00