Parduodu kubą el. gitarai Randall Rg 200 Dg3

200 Eur

Parduodu pusiau lempinį 200 vatų galios stiprintuvą el. gitarai Randall RG 200 G3. Šis stiprintuvas turi du 12" Celestion Vintage 30 garsiakalbius, efektų bloką su dažniausiai sutinkamais efektais kaip: chorus, delay, flanger, phaser, reverb ir jų kombinacijos, taip pa pridedu footswitchą, kurio pagalba galėsite perjunginėti iš vieno kanalo į kitą, o šis stiprintuvas jų turi net tris: švarus (clean), overdrive (gain 1) ir distortion (gain 2), jie su savais eq nustatymais bei įvariais kitais nustatymais. Taip pat, dėl lempos preamp'e, stiprintuvo garsas yra specifinis, kuris, mano nuomone, labai gerai tinka tiek rokui, hard rokui, tiek metalui. Iš esmės, puikus pasirinkimas 'beginner', 'intermidiate' klasės gitaristui, kuris nori groti su grupe. Šio stiprintuvo garso tikrai per akis grojant su grupe, su būgnininku, tai tikrai galiu garantuoti. Tiesa, dar dažnas klausimas būna: "taigi, jis toks geras, tai kodėl parduodi?" , todėl, kad nusipirkau kitą stiprintuvą ir šio nereikia, taip pat truputį pakeičiau grojamos muzikos stilių, todėl šis stiprintuvas tam netinka.

Dėl daugiau informacijos kreiptis tel. nr. ***** , pasibandyti galima Kaune, kuriame ir pardavinėju, TAČIAU galiu pristatyti ir į kitus Lietuvos miestus, tai nėra problema. :)

Kaip skamba šis stiprintuvas galima išgirsti čia:https://www.youtube.com/watch?v=RQJcaMJGw74

Skelbimas „Parduodu kubą el. gitarai Randall Rg 200 Dg3“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kita garso technika“ turinį.

1 / 1 Parduodu kubą el. gitarai Randall Rg 200 Dg3
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kita garso technika:
Gytis
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2012 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
223278
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
590
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19