Parduodami anglų buldogų šuniukai

1800 Eur

Parduodami anglų buldogų šuniukus (FCI / LKF) - 3 berniukai
Šuniukai gimė 2022 metų kovo 4 dieną, o į naujus namus galės keliauti gegužės pradžioje. Šuniukų augintojas apmokytas šunų gerovės srityje (sertifikato Nr. 1257/21)

Šunų veisimas yra mūsų širdies ir garbės reikalas ir mums rūpi kiekvieno šuniuko ateitis, todėl ieškome GERŲ ir ATSAKINGŲ šeimininkų savo mylimiems meškiukams.

Vykstant į naujus namus, šuniukai turės europinį pasą, lustą. Jie bus dehelmintizuoti ir paskiepyti pagal amžių. Gausite LKF nusavinimo sutartį ir šuniuko sveikatos klubinį įvertinimą. Su nusavinimo sutartimi galėsite gauti LKF (FCI) kilmės dokumentus. Pateiksime patarimų, kaip tinkamai prižiūrėti, šerti, prižiūrėti ir auginti savo šunį.

Šuniukai turi puikius tėvus, kurie atitinka visus veislės standartus tiek išvaizda, tiek charakteriu. Abu tėvai yra puikūs kompanionai ir šeimos augintiniai, taip pat yra išsilaikę visus būtinus sveikatos patikrinimus ir puikiai startavo parodose.

Šuniukų mama - TAINA SIMBA LAKŠTINGALA - Latvijos, Lietuvos, Estijos jaunimo čempionė, Baltijos jaunimo čempionė, 8 x BOB - Geriausia veislės, Rygos nacionalinio buldogų ir Bostono terjerų klubo nugalėtoja 2021 m. Ryga.

Šuniuko tėvas - BLACK-TREASURE DOGS ELVIS - JrCH, Club JrWinner, Club JrCH, LT CH, LV CH, RUS CH, CACIB x 6, CAC x 20, BOB x 17, BOS x 3, Crufts Qualification 2020, Crufts kvalifikacija 2021 m.
Abu tėvai nuotraukose.

Džiaugsimės, jei paskambinsite skelbime nurodytu telefonu aptarti +*****
visus Jus dominančius klausimus, taip pat susitarti dėl susitikimo

Skelbimas „Parduodami anglų buldogų šuniukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2022-04-21. Siūlome peržiūrėti naujausią „Anglų buldogai“ turinį.

1 / 8 Parduodami anglų buldogų šuniukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Anglų buldogai:
Kristina
Palanga
Skelbimus talpina nuo 2022 metų 04 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
275517
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
67
Atnaujintas:
2022-04-21 05:41