Parduodamas VIP namas Vilniuje, Antakalnyje

Kaina sutartinė

Parduodamas VIP namas Vilniuje, Antakalnyje
Parduodamas modernus dviejų aukštų, 5 kambarių, 189 kv.m. namas Antakalnyje, Juodvarnių Sodų 25–oji g., Vilniuje. Namui priklauso 12 arų žemės sklypas, kuriame pastatytas ir 81 kv.m. svečių namelis su įrengta pirtimi bei dviem poilsio kambariais antrame aukšte. Namas ir svečių namelis pastatyti pagal originalų profesionalių dizainerių projektą, iš itin kokybiškų medžiagų.
Pirmame namo aukšte – erdvi svetainė su židiniu, virtuvės zona ir išėjimu į didelę terasą. Taip pat darbo kabinetas, san. mazgas su dušu ir sandėliukas. Visa buitinė technika –integruota.
Antrame aukšte – trys miegamieji, atskira drabužinė, erdvus vonios kambarys su masažine vonia bei integruotais vonios baldais.
Teritorija - sutvarkyta ir aptverta, įrengti automatiniai vartai, signalizacija, video stebėjimas, dekoratyvinis lauko apšvietimas. Teritorijoje įrengtos automobilių stovėjimo vietos bei krepšinio aikštelė.
Pastatų techniniai ypatumai: vietinis vandentiekis, artezinis gręžinys, kondicionieriai, trifazė elektra, kabelinė televizija, internetas.
Namas yra itin šiltas ir ekonomiškas, nes jame įrengta moderniausia, geriausiai taupyti leidžianti šildymo sistema: geoterminis šildymas. Sudėti langai su triplekso stiklo paketais. Įrengta puiki ventiliacinė sistema.
Tai – originalus ir stilingas naujos kartos namas.
Namas parduodamas be tarpininkų (tiesiai iš namą sau ir savo vaikams stačiusių šeimininkų). Kaina 1.999.999 Lt.
Tel. 8 686 55 317 *****

Skelbimas „Parduodamas VIP namas Vilniuje, Antakalnyje“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-04-20. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 5 Parduodamas VIP namas Vilniuje, Antakalnyje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Kazlauskas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
34327
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
4475
Atnaujintas:
2009-04-20 00:00