Parduodamas sodo namelis Radviliškyje, S/B "Pušelė"

23000 Eur

Parduodamas sodo namelis Radviliškyje, S/B"Pušelė"
2001 m. statytas mūrinis 45,58 kv.m sodo namelis. 6 arų žemės sklype esantis namas tvarkingas,yra trifazė elektra, balkonas ir dengta veranda. Namas visada sausas, nėra pelėsių, pašalinių kvapų net ir pasibaigus rudens-žiemos periodui. Namo vidus tinkuotas, įrengti laiptai į antrą aukštą. Name yra paruošta įranga vandens šildymui naudojant medieną. Tereikia jį sumontuoti ir prijungti.
Yra labai funkcionalus eksploatuojamas šildymo ir virimo krosnis su židiniu, su ketaus virykle, orkaite ir kaitinimo plokštėmis. Tuo pačiu metu, skirtingai nei virtuvės krosnys, jos efektyvumas yra apie 50-65%, šildymo galia iki 4 kW, stabili trauka ir ilgą laiką gali išlaikyti patogią šilumą be pašalinio kvapo. degančios dulkės.
Šią krosnelę pastatė garsus krosnelių gamintojas ir yra ypatingas namų pasididžiavimas.
Name nėra nei vandens, nei kanalizacijos, bet yra galimybė jį įvesti ir yra tam skirta patalpa. Namas buvo skirtas nuolatiniam gyvenimui, tačiau dėl savininkų išvykimo darbai nebuvo baigti.
Šalia yra tvenkinys su žydinčiomis lelijomis, o sode auga vaismedžiai - 2 obelys, 2 kriaušės, slyva ir vyšnia. Taip pat yra keletas raudonųjų serbentų ir agrastų krūmų.
Tvarkinga, vaismedžiais apsodinta aplinka, patogus susisiekimas su miestu. Rami vieta netoli miškelio, šalia nuolat gyvenantys kaimynai

1 / 21 Parduodamas sodo namelis Radviliškyje, S/B "Pušelė"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Sodybos, sodai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Kambarių skaičius
: 2
Šildymas
:
Elektra
Židinys
Ypatumai
Tatjana
Radviliškis
Skelbimus talpina nuo 2024 metų 02 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
281854
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
179
Atnaujintas:
2024-04-22 18:56