Parduodamas puikus 2k. butas Jeruzalėje

Kaina sutartinė

Parduodamas dviejų kambarių butas su visais baldais bei buitine technika K. Borutos gatvėje, Jeruzalėje.
APIE BUTĄ. 2 kambarių 54,5 kv.m. butas su balkonu: butas yra šviesus, modernaus, šiuolaikinio išplanavimo: 28 kv.m. svetainė- valgomasis, vitrininiai langai, 15,5 kv.m. miegamasis kambarys. Virtuvėje integruoti baldai su buitine technika. Svetainėje bei miegamajame yra visi patogiam gyvenimui reikalingi baldai; vonioje – skalbimo mašina. Kambariuose grindys išklotos kokybišku ąžuoliniu parketu, sienos išdažytos šviesių atspalvių kokybiškais sienų dažais. Koridoriaus ir vonios zonoje – šildomos grindys. Bute įrengtas ypatingai ekonomiškas autonominis – dujinis šildymas, yra kondicionierius, židinys. Į butą atvestos visos silpnųjų srovių komunikacijos: internetas, kabelinė televizija, telefonas. Langai išeina į saulėtą pusė. Graži ir rami vieta. Patogus privažiavimas prie namo.
NAMAS. Kokybiškos statybos mūrinis penkių aukštų namas. Įėjimo į laiptinę durys rakinamos. Laiptinėje tik 10 butų (aikštelėje du butai). Laiptinė bei namo teritorija nuolatos prižiūrima, tvarkoma. Prie namo įrengtos dvi vaikų žaidimo aikštelės, automobilių stovėjimo vietos. Yra galimybė įsigyti 22 kv.m garažą (galima statyti du automobilius).
VIETA. Namas stovi šalia Geležinio vilko ir Ateities gatvių. Aplink nedidelis miškelis, ramu. Iki visuomeniniu transporto stotelės apie 7 minutės pėstute. Iš čia greitas ir patogus susisekimas su miesto centru tiek nuosavu, tiek visuomeniniu transportu

Skelbimas „Parduodamas puikus 2k. butas Jeruzalėje“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-11-09. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 5 Parduodamas puikus 2k. butas Jeruzalėje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Mindaugas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
58837
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
804
Atnaujintas:
2009-11-09 00:00