Parduodamas namas Vilniuje

Kaina sutartinė

Skelbimas: Vilniaus apskritis, Vilniaus m. sav., Mačiuliškės, Svyronės g., 5 kambariai, 2 aukštas(i), mūrinis namas, įrengtas, naujas, pastatytas 2008, gyvenamoji namo dalis 166,3 m², bendras plotas 208 m², sklypo plotas 25 a, sienos plytinės, stogas bituminis, pirtis, vonia, dušas, tualetas ir vonia atskirai, boileris, wavin vamzdžiai, šildymas dujomis, internetas, vietinis vandentiekis, sandėliukas, kanalizacija, terasa, dujos, elektra, rūbinė, langai su stiklo paketais, parketas, židinys, garažas, rūbinė, nauja statyba, signalizacija, aptverta teritorija
Komentarai: Parduodamas labai gerai įrengtas gyvenamais namas vaizdingoje Vilniaus vietovėje, šalia senojo Lentvario kelio ir Mūrinės Vokės, Mačiuliškėse. Asfaltuotas privažiavimas, susiforvamavusi bendrija, jaukios asfaltuotos gyvenvietės gatvelės, labai geri ir geranoriški kaimynai. Iš namo atsiveria puiki apylinkės ir dalies Vilniaus panorama.
Bendros visos Mačiuliškių gyvenvietės komunikacijos (vandens gręžinys, kanalizacija su biologinio valymo įrenginiais, dujotiekis, elektra) - tai ramaus ir be rūpesčių gyvenimo pagrindas.
Namo statybai bei išorės ir vidaus apdailai naudotos aukštos kokybės statybinės ir apdailos medžiagos: krinkeris, maumedžio dailylentės, grindys - trisluoksnės parketlentės, ąžuoliniai laiptai ir kt. Name įrengta galinga oro rekuperacinė sistema, elektroninė patalpų apsaugos sistema, svetainėje puikuojasi simpatiškas židinys, įrengta puiki pirtis su šiuolaikine krosnele. Namą šildo tikrai vienas geriausių Europoje, o gal ir pasaulinėje rinkoje esantis "Buderus" firmos dujinis katilas. Na vienu žodžiu, lieka pasistatyti baldus ir ilgai bei laimingai gyventi, juolab namo aplinka puikiai įrengta (aptverta, jau susiformavusi velėna - puiki žolytė BE KURMIŲ:), susodintos tujos, kokybiškomis trinkelėmis iškloti takeliai ir kiemas, įrengta jauki pavėsinė, ties namu pastatytas du automobilius talpinantis garažas, kuriame taip pat tilps ir dviračiai, ir žoliapjovės ir kt. Jums reikalingi daiktai) ir telieka joje tik ilsėtis ir džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu:)

Skelbimas „Parduodamas namas Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-02-11. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 5 Parduodamas namas Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
BUTAS TAU
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
25984
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3171
Atnaujintas:
2009-02-11 00:00