Parduodamas namas Tarandėje, Vilniuje

159000 Eur

Gyvenamasis namas ***** euru yra patogioje vietoje, pradzioje Tarandes, nuo Ukmerges plento apie 400m. Namo kieme yra , du siltnamiai,pavesine, baseinas,pagalb.pastatelis. Namas statytas savo reikmems, naudojome geros kokybes statybines medziagas. Gyvenamajame name, rūsyje nebaigta įrengti pirtis. 67 m2 Rūsys, 40 m2 garažas, vandentiekis ir nuotekų šalinimas prijungtas prie miesto Vilniaus vandenų. Vanduo namo reikmėms, baseinui, kiemui ir šiltnamiams laistyti taip pat galima naudoti is artezinio gręžinio,kuris yra kieme,priklauso nuosavybes teise. Sienos is silikatiniu plytu muro, viso 46cm storio ir,su 8cm storio oro tarpu , papildomai namas ap siltintas 10 cm storio akmens vata Paroc, , pamatai ir lubos taip pat apšiltinti 10 cm akmens Paroc vata. Stogas naujos Ranila skardos 5mm.Sildymui gali buti naudojamos gamtines dujos. ir kietas kuras; malkos,briketai,ir kt.siuo metu yra sukaupta atsargu malku.. Namo pirmo aukšto šildymas vamzdziai yra arba gali būti atskirti pagal pageidavima nuo antro aukšto šildymo. Galima kūrent tik vieną aukštą. Name įrengta dujinisDiuval katilas, ir kieto kuro nauji katilai, Du židiniai, 3 sieninės spintos, namui reikalingas einamasis remontas, vidaus lubas ir sienas dazyti. Grindis naujai lakuoti.Natūralaus medžio pušinės grindys. Namas yra šiltas, . Mūrinės pertvaros. Nedideli šildymo kaštai, žiemos metu apie 12 kūbų per mėnesį,sildant abu aukstus, t.y.. iki 150 euru.
Kieme yra du įstiklinti šiltnamiai 16 ir 36 m2. Nebaigtas rengti baseinas 5 x 3 m. Pavėsinė ir pirtis 20 m2.
5 min. iki stotelės autobusas nr. 52.Geras susisiekimas. tiek visuomeniniu , tiek nuosavu transportu. IKi Bigo yra apie 1 km.,iki miesto centro apie 5 km..Namas yra patogioje strategiskai vietoje,, , uz 1km tiesiamas aplinkkelis.
Kieme yra vaismedžių.Kiemas aptvertas metaliniu strypu tvora. Name galima irengti vaiku lopseli-darzeli, Tarandeje ju nera.. Namo kaina yra zenkliai maziau savikainos.Kieme prie ivaziavimo isklotos trinkeles

Skelbimas „Parduodamas namas Tarandėje, Vilniuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-11-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 11 Parduodamas namas Tarandėje, Vilniuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Kambarių skaičius
: 6
Šildymas
:
Dujinis
Elektra
Židinys
Kietu kuru
Marija
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
240414
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
956
Atnaujintas:
2016-11-15 15:03