Parduodamas erdvus namas Alytuje

300000 Eur

Parduodamas erdvūs namai Girakalnio g., įsikūrę medžių apsuptyje bei nesiribojantys su kaimynais. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina erdvę, komfortą ir aukščiausios kokybės gyvenimo standartus.

Šis namas, pastatytas naudojant tik pačias kokybiškiausias medžiagas, įskaitant trigubus veidrodinius langus ir aukščiausios klasės ąžuolinį parketą, suteikiantį ne tik estetinį malonumą, bet ir ilgaamžiškumą. Storos, kokybiškai apšiltintos sienos užtikrina šilumos izoliaciją visais metų laikais. Namas apsuptas išskirtiniais dekoratyviniais želdiniais, kruopščiai formuotais per daugelį metų. Čia rasite įvairius kadagius, klevus, kedro riešutmedžius, tujas, konikas, įvairias egles, vaismedžius ir daugiau.

Pirmajame aukšte rasite erdvų pagrindinį miegamąjį, darbo kambarį, modernią virtuvę, dvi vonias, svetainę, žiemos sodą ir skalbyklą. Antrajame aukšte yra trys miegamieji kambariai, du vonios kambariai, darbo kambarys ir rūbinė, suteikiantys patogumą tiek šeimos nariams, tiek svečiams.

Namo kieme įrengtas didelis 13 metrų ilgio baseinas, mažas spa baseinas, jacuzi, kuris leis pramogauti ne tik vaikams, bet suaugusiems. Jei vandens pramogų neužteks, kieme yra krepšinio aikštelė, didelės sūpynės. Jei mėgstate sodininkystę, kieme yra šiltnamis ir numatyta daržo vieta.

Atskirame pastate įrengta sausa elektra šildoma pirtis su dušu, WC, svetaine ir terasa, suteikiančia galimybę atsipalaiduoti bet kuriuo metu. Namas taip pat turi didelį rūsį, kur ištisus metus laikosi vėsi temperatūra, puikiai tinkanti atsargų laikymui ar erdvės pritaikymui pagal savo poreikius.

Šildymo sistema leidžia pasirinkti tarp dujų ir elektros, o židinys svetainėje suteiks jaukumo šaltais žiemos vakarais. Šildymą galima atskirai kontroliuoti pirmame, antrame aukštuose bei atskiruose kambariuose. Namas taip pat aprūpintas 11 kW saulės elektrine, užtikrinančia elektros tiekimą be pertraukų.

Saugią aplinką garantuoja kokybiška signalizacija su judesio ir stiklo dūžio davikliais, visų langų ir durų apsauga bei išorės vaizdo kameromis.
Viešasis miesto transportas užtikrina patogų susisiekimą, kuris leis vaikams lengvai pasiekti mokyklą, popamokinius užsiėmimus ar miesto centrą.

Naudingas plotas 225kv/m; gyvenamasis plotas 44kv/m.

Šis namas yra idealus tiems, kurie ieško prabangos, privatumo ir visapusiško komforto. Dėl detalesnės informacijos ir apžiūros prašome kreiptis telefonu *****

Kaina 300 000 Eur

Skelbimas „Parduodamas erdvus namas Alytuje“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-05-29. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 22 Parduodamas erdvus namas Alytuje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 6
Šildymas
:
Centrinis
Dujinis
Židinys
Ypatumai
Karolina
Alytus
Skelbimus talpina nuo 2024 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
282645
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
52
Atnaujintas:
2024-05-29 11:09