Parduodamas 4 k. 87,0 kv. m. butas individualiame name Užupy

144000 Eur

Parduodamas 4 k. 87,0 kv. m. butas individualiame name.

Butas yra tylioje, ramioje Užupio vietoje, atokiau nuo pagrindinių gatvių, todėl čia itin ramu.

Butas yra strategiškai patogioje vietoje, netoli visuomeninio transporto stotelių, parduotuvių, mokyklų, darželių ir prie pat Vilniaus centro.

Bute langai, palangės – plastikiniai, visuose kambariuose ir virtuvėje grindys – laminatas, vonioje ir tualete - plytelės. Bute sienos dažytos , virtuvėje - plytelės/dažytos, o tualete ir vonioje - plytelės.

Butas pakankamai tvarkingas, tačiau kosmetinio remonto reikėtų. Išorinė namo apdaila ir stogas buvo renovuotas 2005 m. Butas yra per 2 aukštus. Antrame aukšte yra įrengti stoglangiai, kurie suteikia galimybę grožėtis žvaigždėtu dangumi nakties metu.

Butai priklauso 1 aro žemės sklypas ir garažas. Kieme rakinamas didžiuliais vartais. Būte yra galimybė įsirengti palėpę. Bute įrengtas autonominis dujinis šildymas. Karštas vanduo šildomas dujų pagalba. Bute yra įrengtas židinys.

Kieme yra vietos dviems automobiliams pastatyti. Taip pat yra rusys.

Namas turi keletą butų su skirtingais šeimininkais. Kiekviena namo dalis yra atskira ir atskirta, todėl nuo kitų namo gyventojų esate nepriklausomi

Skelbimas „Parduodamas 4 k. 87,0 kv. m. butas individualiame name Užupy“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 12 Parduodamas 4 k. 87,0 kv. m. butas individualiame name Užupy
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 4
Šildymas
:
Autonominis
Ypatumai
Vytautas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 09 mėn.
Skelbimo nr.:
230135
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
185
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19