Parduodamas 3 k. 67,8 kv. m. butas su rūsiu Viršuliškėse

69500 Eur

Parduodamas 3 k. 67,8 kv. m. butas su rūsiu Viršuliškėse, Viršuliškių gatvėje. Butas yra 2-ame aukšte iš 9-ių.

Bute langai orientuoti į rytinę pusę. Bute įstatytos šarvinės įėjimo durys, vidaus durys – medinės, langai, palangės – plastikiniai.

Svetainėje ir kituose kambariuose sienos tapetuotos, vonioje ir tualete - plytelės. Prieškambaryje, virtuvėje, tualete ir vonioje grindys - plytelės, koridoriuje ir kambariuose - parketas, balkone - bambukinis parketas.

Miegamajame vietoje tamsaus kambariuko yra padaryta užsidaranti spinta daiktams susidėti. Bute neseniai padarytas kapitalinis remontas, pakeista elektros instaliacija, vamždžiai.

Antrame kambaryje buvo padarytas kambario praplėtimas pašalinus balkoną, taip kambaryje atsirado daugiau vietos. Svetainėje yra įstiklintas balkonas.

Dušo kambaryje yra įrengta nauja vonia siekianti net ~1,7 m ilgio. Yra gyvatukas. Virtuvė buvo perplanuota siekiant sutaupyti vietos.

Namas turi atskirą savo bendriją. Namo kieme yra automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje rasite vietos automobiliui pasistatyti.

Butas yra strategiškai patogioje vietoje, netoli visuomeninio transporto stotelių, parduotuvių, mokyklų, darželių ir netoli Vilniaus centro.

Butas parduodamas dalinai su baldais. Yra internetas, kabelinė TV. Namo laiptinėje padarytas remontas, šiuo metu yra renovuojamas stogas. Geri kaimynai

Skelbimas „Parduodamas 3 k. 67,8 kv. m. butas su rūsiu Viršuliškėse“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 12 Parduodamas 3 k. 67,8 kv. m. butas su rūsiu Viršuliškėse
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 3
Šildymas
:
Centrinis
Ypatumai
Vytautas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 09 mėn.
Skelbimo nr.:
230139
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
208
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23