PARDUODAMA ATESTUOTA STATYBOS BENDROVE, VILNIUS

200000 Eur

Parduodama statybos Bendrove, vykdanti veikla jau daugiau kaip 15 metu visoje Lietuvoje isikurusi Vilniuje.Veiklos vykdymas pagrinde Viesieji ir Valstybes uzsakymai. Bendrove turi SPSC išduotą veiklai galiojanti atestatą: Veiklos sritys: Suteikiama teise buti Ypatingo Statinio Statybos rangovu:
Statiniai:Gyvenamieji ir negyvenamieji pastatai, inzineriniai tinklai (Vandentiekio, nuoteku salinimo), taip pat mineti statiniai, esantys kulturos paveldo objekto teritorijoje, jo apsaugos zonoje ir kulturos paveldo vietoveje.
Statybos darbu sritys: Bendrieji statybos darbai, vandentiekio ir nuoteku salinimo tinklu tiesimas; Statinio vandentiekio ir nuoteku salinimo inzineriniu sistemu irengimas; Statinio sildymo, vedinimo ir oro kondicionavimo inzineriniu sistemu irengimas; Statiniu vidaus gaisrinio vandentiekio sistemu irengimas ir eksploatavimas; Stacionariuju gaisru gesinimo sistemu irengimas; dumu ir silumos valdymo sistemu irengimas; Statinio elektros inzineriniu sistemu irengimas; Procesu valdymo ir automotizavimo sistemu irengimas; Statinio nuotoliniu rysiu ( telekomunikaciju ) inzineriniu sistemu irengimas; Statinio apsaugines signalizacijos; gaisrines saugos (signalizacijos) inzineriniu sistemu irengimas.
Taip pat Bendroveje yra Idiegta ISO aplinkosaugos, vadybos ir darbuotoju saugos ir sveikatos sistema. Is viso 3 sertifikatai atnaujinti 2 karta sertifikavimo metu.
Parduodamos statybinės įmonės buhalterinė apskaita yra pilnai sutvarkyta, Bendrove banko isipareigojimu kreditoriams ar lizingu automobiliams jokiu neturi.
Taip pat imonei yra priklausantys 6 automobiliai yra vykdomos sutartys darbuotoju skaicius nuo 15 iki 20 siuo momentu

Skelbimas „PARDUODAMA ATESTUOTA STATYBOS BENDROVE, VILNIUS“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-01-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Parduodamas verslas“ turinį.

1 / 1 PARDUODAMA ATESTUOTA STATYBOS BENDROVE, VILNIUS
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Parduodamas verslas:
migle
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2024 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
281498
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
36
Atnaujintas:
2024-01-28 20:53