TIKRAI PIGŪS IR KOKYBIŠKI MAISTO PAPILDAI!!!

36 Eur

MYPROTEIN MAISTO PAPILDAI ŽEMOMIS KAINOMIS (ANGLIJA)
DĖMESIO!
(PERKANT DAUGIAU KAIP UŽ 50EUR,50% NUOLAIDA ARGININUI AAKG IR BETA ALANINUI)

MYPROTEIN "Impact Whey Protein" 5kg - 59Eur(Natūralaus skonio)
"Impact Whey Protein"
Aukščiausios biologinės vertės pieno išrūgų proteinas.
Puikiai tinka lieso raumens augimui,palaikymui ir atsistatymui.
Puikaus skonio,lengvai tirpstantis.
5kg pakuotėje-200 porcjų.Pakuotės naujos, galiojimo laikas ilgas.
Daugiau nei 80% baltymų vienoje porcijoje.

Asmeniškai aš vartoju kasdien ryte ant tuščio skrandžio kartu su BCAA,nes po nakties buna išaugęs baltymų ir amino rūgščių poreikis ir iškart po treniruotės,kad sustabdyt katabolizmą ir pagreitint raumenų atsistatymą.

Maistinė vertė (100g):
Energetinė vertė 416 kcal
Baltymai 82g
Angliavandeniai 5g
Riebalai 7g

MYPROTEIN "Impact Whey Gainer" 5kg - 40Eur(Šokolado skonis)
MYPROTEIN Impact Weight Gainer tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems trūksta papildomų kalorijų, norint auginti bendrąją kūno masę. Šio produkto angliavandenius sudaro grynos avižos(65%). Baltymus sudaro išrūgų baltymų izoliatas(50%),bei pieno baltymų koncentratas(50%). Šis produktas yra tinkamas naudoti tiek pusryčiams, tiek dienos metu tarp valgių ar iškarto po trenituotės.
Pakuotė: 5000 g (50 porciju)
Maistinė vertė (100g)
Energetinė vertė 367kcal
Baltymai 31 g
Angliavandeniai 42 g
is ju cukraus 1.7 g
Riebalai 6.2 g

MyPROTEIN BCAA Amino Rūgštys milteliais:Pakuotė 1kg - 36Eur(Įvairių skonių)
BCAA (šakotų grandžių aminorūgštys) yra atsakingos už azoto ir energijos transportavimą raumenyse ir sudaro apie 35% visų raumenyse esančių amino rūgščių. BCAA priskiriamos esminėms amino rūgštims – organizmas pats jų nepasigamina, todėl gauna jų tik tiek, kiek pasisavina su maistu. Todėl BCAA amino rūgštys yra vartojamos prieš ir po treniruočių,nors aš asmeniškai jas geriu treniruotės metu,prieš miegą ir ryte kartu su baltyminiu kokteiliu.Aš suvartoju apie 15 - 20 gr.per dieną.

MYPROTEIN Creatine Monohydrate 250tabl.-13Eur.Creatine Creapure 500gr - 14Eur(Beskonis)
Padidina raumeninių ląstelių apimtis, pritraukdamas vandenį į ląsteles, kas, manoma, gali suaktyvinti baltymų sintezę, lėtinti katabolinius(raumenų įrimo) procesus ir stimuliuoti anabolinius(raumenų augimo) bei ilgainiui sukelti raumenų masės padidėjimą.
Padeda greičiau atstatyti energijos – ATP atsargas.
Pagerina anaerobinę ištvermę ir netgi aerobinę ištvermę.
Manoma, kad gali veikti kaip laktato buferis ir mažinti nuovargį krūvio metu.
Turi antioksidanto savybių.

MYPROTEIN Citrulino Malatas 250gr - 14.5Eur(Natūraliai rūgštus)
Citrulino malatas skirtas stimuliuoti energiją (ATP) ir sumažinti pieno rūgšties ir amoniako gamybą bei pagreitinti raumenų atsistatymą po intensyvių treniruočių. Citrulino malatas gali padėti pašalinti amoniako toksines medžiagas, kurios susidaro intensyvių treniruočių ar sunkaus fizinio krūvio metu, ko pasekoje atsiranda raumenų skausmai. Citrulinas gali padėti sulaikyti raumenų rūgštingumą, tokiu būdu užtikrindamas treniruočių atlikimo pagerinimą. Citrulino malato kombinacija sukuria tikrą energiją, kadangi padeda pašalinti bendrą nuovargį, išsekimą ir padidinti jėgos ištvermę, o po treniruočių padeda žymiai padidinti kreatino sintezę,tad geriausiai kombinuoti su kreatinu.

MYPROTEIN Pre Workout 500gr - 23Eur.(Įvairių skonių)
Prieštreniruotinių produktų funkcija - energetinė. Juk kartais būna sunku prisiversti eiti i treniruotę, jaučiames pavarge ir išsekę. Tokiu atveju prieštreniruotiniai paildai suteikia energijos ir jėgų, padidina stimulą sportuoti iš visų jėgų.Juose gausu vitaminų ir mineralų,amino rugščių,kreatinų ir t.t.,kurie tikrai užves motorą prieš treniruotę.

MYPROTEIN Argininas AAKG 250gr - 22Eur.AAKG 500gr - 34Eur

Pakelkite Azoto oksidą, kad padidintumėt raumens galią ir vystymąsi bei užsiaugintumėte uolos kietumo raumenį: Arginine Alfa-Ketoglutarate (AAKG) gali trumpam pakelti azoto oksido (NO) lygmenis, kurie kuria raumens vystymosi aplinką jūsų kūne, didinama kraujo apimtis, tekančio per raumens audinį, kuris priveda prie padidinto deguonies ir maistingųjų medžiagų pristatymo, gliukozės sunaudojimo, raumens greičio ir atiduodamosios galios. AAKG greitina raumenų augimą ir greitus bei lėtus raumenų pluošto susitraukimus taip gerindamas galią, raumenų atsigavimą ir didindamas ištvermę.

MYPROTEIN Beta Alaninas 1kg - 44Eur

Beta Alaninas galingas papildas kovojantis su raumenų nuovargiu. Beta Alaninas padidins Jūsų raumenų ištvermę ir jėgą, kad galėtumėte efektyviai ir iki galo užbaigti savo treniruotę.
Padidina sprogstamąją raumenų jėgą
Didina liesą raumenų masę
Padidina fizinį pajėgumą, todėl galite treniruotis ilgiau ir sunkiau
Tinkamas tiek jėgos tiek ištvermės sporto šakų atstovams
Beta-alaninas iš esmės reguliuoja raumenų "aplinką", kai tuo tarpu kreatinas užtikrina, kad organizme turėtumėte pakankamą kiekį ATP (energiją teikiančios molekulės), todėl siekiant maksimalaus rezultato, rekomenduoju beta-alanino ir kreatino papildus vartoti kartu.

Thermopure 90Kaps. - 17Eur
Omega 3 90Kaps.- 7Eur
CLA - 60Kaps. - 10Eur

Skelbimas „TIKRAI PIGŪS IR KOKYBIŠKI MAISTO PAPILDAI!!!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Papildai“ turinį.

1 / 11 TIKRAI PIGŪS IR KOKYBIŠKI MAISTO PAPILDAI!!!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Papildai:
Audrius
Panevėžys
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 01 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
235110
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
952
Atnaujintas:
2016-06-22 11:13