Nuomojamas 5k. butas Vilniaus centre

Kaina sutartinė

Vieta: Barboros Radvilaitės g., Vilnius
Kambarių sk.: 5
Plotas: 141,35 kv.m.
Aukštų skaičius: 3
Statybos metai: 1940
Įrengimas: Pilnai renovuotas
Parkavimas: Kieme ir B. Radvilaitės g. (Gyventojams suteikiamas leidimas nemokamam parkingui)
Šildymas: Elektra
Kaina: 6000 Lt/mėn.

Vilniaus centre Barboros Radvilaitės gatvėje nuomojamas didelis 5 k. kotedžo tipo butas su atskiru įėjimu. Butas sename name, tačiau puikiai suremontuotas ir jaukiai įrengtas. Pirmajame aukšte visi kambariai vienoje erdvėje – iš prieškambario pateksite tiek į san. mazgą, tiek į erdvią svetainę, tiek į jaukią virtuvę bei valgomąjį. Čia stovi mediniai virtuvės ir valgomojo baldai, yra virtuvės buitinė technika. Įdomu tai, kad per virtuvę galima patekti į terasą, kurioje galėsite turėti nuosavą gamtos kampelį. Antrame aukšte galėtų įsikurti Jūsų atžalos, bei svečiai, nes čia yra du nedideli miegamieji, bei vienas didesnis, kuriame yra spinta, bei nedidelis seifas sienoje. Taip pat yra sieninė spinta koridoriuje ir vonios kambarys su wc. Lenktais mediniais laiptais užlipę į paskutinį aukštą rasite dar 3 patalpas: nedidelį. sandėliuką, miegamąjį su nuostabiu vaizdu į Gedimino pilį, bei didelį ir šviesų vonios kambarį su wc, dušu bei sūkurine vonia. Visuose kambariuose sienos dažytos šiltomis pastelinėmis spalvomis, grindys – parketas, o vonios ir wc kambariuose – ir sienos, ir grindys išklotos plytelėmis. Bute įrengta apsaugos signalizacija, veikia palydovinė televizija, internetas. Visai šalia yra Sereikiškių parkas, Gedimino pilis, Katedros aikštė bei kiti svarbiausi Vilniaus Senamiesčio objektai. Butas yra šiek tiek atokiau nuo gatvės, turi atskirą įėjimą į namą iš vidinio kiemo. Tai itin puiki vieta norintiems gyventi pačiame Senamiesčio centre, tačiau ir nebūti trukdomiems miesto šurmulio.

Jeigu ieškote pirkti ar norite parduoti objektą, susisiekite su manimi, nemokamai suteiksiu pirminę konsultaciją, o jei vėliau suteiksite man progą, profesionaliai lydėsiu Jus iki pat galutinio atsiskaitymo už objektą.

O visi brokeriai jau tikriausiai žino, tačiau visgi noriu priminti, kad bendradarbiaujant RE/MAX brokeriai dalinasi savo komisiniais.

Nesate tikri dėl savo finansinių galimybių? Mūsų partneriai Paskolų brokeriai "JG Group" padės Jums rasti geriausią sprendimą! www.paskolu-brokeriai.lt

Skelbimas „Nuomojamas 5k. butas Vilniaus centre“ paskutinį kartą atnaujintas 2008-07-21. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 5 Nuomojamas 5k. butas Vilniaus centre
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Paulius Katinas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
10783
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
802
Atnaujintas:
2008-07-21 00:00