Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Visureigį Nissan "Qashqai" su naujos kartos 1.5DCl dyzeliniu "PURE DRIVE DCI" varikliu

8500 Eur

PARD.(Vienintelis savininkas) TVARKINGAS 8-METŲ VISUREIGIS EURO 5*, NEDAUŽTAS (BE AVARIJŲ), SU PATIKIMA IR ŽINOMA ISTORIJA( NĖRA P A R V E Ž T A S ),Mažai pravažiuotas su originalia rida - T i k *****km,Pirktas Naujas iš Nissan Auto Salono 2010 metų gale pilnos komplektacijos - su visais privalumais.Nissan "Qashqai" Naujesnės Versijos su brangesniu(brangiau kainuojančiu negu benzininiai), ekonomišku dyzeliniu naujos kartos 1.5DCl "PURE DRIVE DCI" varikliu .Spalva KAQ-TITANIUM , salono interjeras Praktiškas G-Black /Juoda, geram stovyje, gerai prižiūrėtas. Visureigis ekonomiškas mažai naudoja kuro tik 4.2/100km. su visom originaliom oro pagalvėm, 6 bėgių mechanine greičių dėže, dviejų zonų klimato kontrole, BOSE garso aparatūra, Xenon žibintais, laisvų rankų įranga Bluetooth, kritulių jutikliu, šildomom priekinėm sėdynėm(2 režimų), odiniu multif. vairu ir valdymo mygtukais ant vairo(pastovaus greičio /ribotuvu palaikymu/su garso sistema/ Integruota telefono laisvųjų rankų įranga„ Bluetooth®/MP3/diskų grotuvu), AUX/USB jungtimi, parkavimo apsaugos davikl. sistema, centriniu ir atskiru vidiniu užraktais.Viskas puikiai veikia, jokių gedimų. Pard. su originaliais gražiais lietais ratlankiais R17 ir su kokybiškom Naujom padangom ”GOODYEAR" 215/60 R17 ir kt. įranga.
Su 2original. autom. rakteliais ir kodais.Tik ką P a k e i s t i tepalai, visi filtrai (tepalų, kuro, oro), aušinimo skystis, visos 4-žvakės. Papildomai yra įrengta kokybiška Italų gamintojo signalizaciją.
ŠĮ TVARKINGĄ AUTOMOBILĮ PIRKDAMI ĮSIGYJATE PATIKIMĄ, NETURINTĮ PROBLEMŲ, NEDAUŽTĄ - BE AVARIJŲ, SU KĖBULO GARANTIJA(KURI YRA 12METŲ), SU GERA IR NEPAŽEISTA VAŽIUOKLE BEI KĖBULO GEOMETRIJA IR KT. PRIVALUMAIS.
PARD. P U I K U S, EKONOMIŠKAS SAUGUS VISUREIGIS.
Kyla klausimų?? skambinkit tel. *****

1 / 20 Visureigį Nissan "Qashqai" su naujos kartos 1.5DCl dyzeliniu  "PURE  DRIVE DCI" varikliu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Nissan Qashqai:
Pagrindinė informacija
Pagaminimo data
: 2010
Kuro tipas
: Dyzelinas
Variklio galia
: 78 kW (105 AG)
Techninė apžiūra
: Galioja
Pavarų dėžė
: Mechaninė
Kėbulo tipas
: Visureigis
Ypatumai
ABS
El. langai
Vairo stiprintuvas
Parduodama lizingu
Metalic spalva
Autopilotas
Serviso knygelė
Centrinis užraktas
SRS oro pagalvės
Garantija
Autonominis šildymas
Šildomos sėdynės
Stabilumo programa ESP
Apsaugos sistema
automnissan
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 09 mėn.
Skelbimo nr.:
260864
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1113
Atnaujintas:
2020-02-11 14:02