Nemokamas nebenaudojamų skalbimo mašinų išnešimas ir išvežimas iš namų. Lengva ir paprasta!

Kaina sutartinė

Elektronikos ir baterijų atliekų surinkimo organizavimas, nemokamas stambiagabaritės elektronikos atliekų išvežimas iš namų ūkių, gyventojų edukavimas aplinkosaugos, atsakingo atliekų rūšiavimo, atsakingo vartojimo, prietaisų taisymo, tvarumo klausimais.

Smegenis spaudžia senas, nebenaudojamas šaldytuvas? Sandėliuko kampe dulkes renka nebepataisoma skalbimo mašina? Virtuvės pasienyje praeiti trukdo niekam nebeįsiūloma elektrinė viryklė? Iškilo poreikis kuo greičiau atsisveikinti su kita stambiagabarite nereikalinga buitine technika, pavyzdžiui, indaplove, gartraukiu, mikrobangų krosnele, kondicionieriumi? Nedvejodami kreipkitės į Elektronikos platintojų asociaciją (EPA), jos komanda atvyks į bet kuriuos namus Lietuvoje – padės lengvai atsisveikinti su stambiagabaritės elektronikos atliekomis – išneš ir išveš jas iš namų nemokamai. Tiesios skambinkite tel. +370 695 ***** arba registruokitės www.epa.lt svetainėje

Skelbimas „Nemokamas nebenaudojamų skalbimo mašinų išnešimas ir išvežimas iš namų. Lengva ir paprasta!“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-07-31. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Nemokamas nebenaudojamų skalbimo mašinų išnešimas ir išvežimas iš namų. Lengva ir paprasta!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
epasurinkimas
Vilnius, Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
279862
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
43
Atnaujintas:
2023-07-31 07:09