NEBRANGIOS DJ PASLAUGOS SU APARATŪRA!

1 Eur

Sveiki,
Džiaugiuosi galėdamas Jus pasveikinti su artėjančia svente!
Jeigu atklydote čia – tikriausiai ieškote DJ‘aus Jūsų šventei arba domitės šiomis paslaugomis ateičiai.. Todėl trumpai apie mane!

Aš DJ‘auju ir sukuosi renginių sektoriuje jau septynerius metus. Per šiuos metus ne tik hobį paverčiau darbu ir pragyvenimo šaltiniu, tačiau ir savo aistra. Tai pavirto tokia aistra, kuri mane skatina vis labiau tobulėti ir kelti vis aukštesnę paslaugų kokybę. Todėl Jūsų šventės kokybė man yra prioritetas. Dirbu visoje Lietuvos teritorijoje bei Europoje. Esu dirbęs privačiuose renginiuose Norvegijoje, Anglijoje, Ispanijoje, Kipre, Italijoje, Airijoje, Latvijoje. Todėl ten kur būsite Jūs, būsiu ir aš. Taip pat,

Šiuo metu Lietuvoje siūlau geriausią kainos ir kokybės santykį. Norite tuo įsitikinti? Pasikalbėkime ir aš jums tą įrodysiu!

Esant poreikiui galiu išnuomoti garso, šviesų aparatūros tiek pačiam mažiausiam vakarėliui, tiek didžiausiam koncertui! Taip pat, turiu platų ratą kolegų vedėjų, atlikėjų, iliuzionistų, magų ir t.t., kurių gali Jūsų šventę paversti išskirtine! Pasikalbam?
Tel. +*****
El. paštas: *****

RAKTŽODŽIAI:
DJ, DJ PASLAUGOS, RENGINIŲ TECHNINIS APTARNAVIMAS, VEDĖJAS, ATLIKĖJAI, MUZIKANTAI, VESTUVĖS, APARATŪROS NUOMA

Skelbimas „NEBRANGIOS DJ PASLAUGOS SU APARATŪRA!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Muzikantai“ turinį.

1 / 5 NEBRANGIOS DJ PASLAUGOS SU APARATŪRA!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Muzikantai:
Paslaugos renginiams
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
236812
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
137
Atnaujintas:
2016-06-22 11:13