Naujiena Lietuvoje.Ieškome platintojų

1 Eur

JAV gigantas „Super Patch" pradeda savo veiklą Lietuvoje. Ieškome platintojų (tiek fizinių asmenų, tiek ir specializuotų įmonių, sportininkų ir kt.). Suteikiama galimybė užsidirbti, kadangi pateiksime didmenines kainas.

Amerikos gydytojų išradimas – technologijos, keičiančios viską pasaulyje! Super efektyvus poveikis, palankūs atsiliepimai. Suteiksime pilną informaciją (tiek vaizdo, tiek raštišką). Galime atvykti į kolektyvus ir pravesti nemokamus seminarus.

SUPER PATCH pleistrų technologija naudoja specialius raštus ir vibrotaktinę technologiją. Kai tik „Super Patch" susiliečia su jūsų oda, smegenų kamiene jis sukelia nervinį atsaką, kuris padeda išspręsti įvairiausias sveikatos problemas. Veikia per informaciją, kuri yra panaši į pirštų atspaudų ėmimą.

100% be narkotikų, be medikamentų ir neinvazinis. Pleistruose nėra medžiagų, kurios prasiskverbia į odą. Dėl šios priežasties šie pleistrai neturi jokio šalutinio poveikio, yra švarūs, lengvai pritaikomi. Veiksmingi 24 valandas. Juos gali naudoti visi, įskaitant nėščias moteris ir vaikus. Vienu metu netgi galima naudoti kelis skirtingus pleistrus. Pleistrai padeda gydant įvairiausius susirgimus: depresijas, sąnarių skausmus. Yra skirti detoksikacijai, svorio mažinimui, metabolizmo gerinimui, miego pagerinimui, diabetinio neuropatinio kojų skausmo mažinimui, seksualiniam skatinimui, netgi Parkinsono ligos simptomų mažinimui, priklausomybių gydymui (potraukio alkoholiui, tabakui mažinimui).

„Cyactiv Flex" maitina kremzles, sąnarius, raumenis ir jungiamąjį audinį, kad pagerintų komfortą ir gyvenimo kokybę. Sveiki sąnariai yra būtini patogiam ir neskausmingam judėjimui. Mityba gali padėti apsaugoti, palaikyti ir atkurti sąnarių funkciją. „Cyactiv Flex" yra natūralus ir novatoriškas sprendimas, sudarytas iš kliniškai patikrintų ir standartizuotų pleistrų. „Cyactiv Flex" yra specialiai sukurtas siekiant palaikyti sąnarių komfortą ir sveiką fizinį aktyvumą. Gaminami 9 skirtingų rūšių, skausmams sumažinti, depresijai, nemigai gydyti, imunitetui gerinti, seksualinei sferai gerinti, fiziniam aktyvumui skatinti. (Atkreipkite dėmesį į Olimpiados 2024 Paryžiuje sportininkus arba į krepšinio profesionalius žaidėjus – jie visi 100% naudoja „Super Patch" pleistrus, kurie yra prilipinti prie rankos žąsto).

Raskite savo sprendimą. Ar esate pasirengę pakeisti savo gyvenimą jau šiandien? Pasinerkite į mūsų išsamų sveikatingumo vaizdo įrašą, kuriame rasite praktinių patarimų ir metodų, padėsiančių iš karto pagerinti savijautą. Nesvarbu, ar susiduriate su miego problemomis, ar norite sustiprinti imuninę sistemą, sustiprinti dėmesio koncentraciją ir natūralų energijos lygį, pagerinti judrumą, pasiekti geresnę pusiausvyrą ir stabilumą, pagreitinti atsigavimą, ar tiesiog gyventi aktyvesnį gyvenimo būdą, mes jums padėsime!

Vieno pleistriuko kaina – 2,60 Eur. Kiekvienoje pakuotėje yra 28 vnt. Pakuotės kaina – iki 69 eurų.

KONSULTANTAS LIETUVOJE – Med. dr. Vidmantas (Vilnius). Tel. +370 654 53477, El. paštas: arbeit.europa@googlemail.com

KONSULTANTĖ AMERIKOJE – Profesorė Raimonda Heart. Buffalo Grove, Illinois. Tel. Amerikoje: +1 224 2002582 (Kalba ir lietuviškai). El. paštas: Raimalada7@yahoo.com Facebook:
https://www.facebook.com/raimonda.heard

https://www.youtube.com/watch?v=6XzD012lfKU&t=5s

Tinklapis: https://blaivasgyvenimas.lt/

Visi mano skelbimai puslapyje damata

1 / 1 Naujiena Lietuvoje.Ieškome platintojų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios paslaugos:
Informacija
Vilnius, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
283241
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
38
Atnaujintas:
2024-09-21 10:01