Naujas „boxed iphone 11 pro 64Gb“ atrakintas

650 Eur

visiškai naujas neišpakuotas „iphone 11 pro 64Gb“ atrakintas

Fotografuokite nuostabius vaizdo įrašus ir nuotraukas naudodami „Ultra Wide“, „Wide“ ir „Telephoto“ fotoaparatus. Fotografuokite geriausias nuotraukas esant silpnam apšvietimui naudodami naktinį režimą. Žiūrėkite HDR filmus ir laidas „Super Retina XDR“ ekrane - ryškiausiame „iPhone“ ekrane. Patirkite beprecedentį žaidimų, papildytos realybės (AR) ir fotografijos našumą naudodami „A13 Bionic“. Gaukite visos dienos baterijos veikimo laiką * ir naują atsparumo vandeniui lygį. * Visa tai yra pirmasis „iPhone“, pakankamai galingas, kad jį būtų galima vadinti „Pro“.

Baterijos tarnavimo laikas skiriasi priklausomai nuo naudojimo ir konfigūracijos. Daugiau informacijos ieškokite apple.com/batteries.
„iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ yra atsparūs purslams, vandeniui ir dulkėms ir buvo išbandyti kontroliuojamomis laboratorijos sąlygomis; „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ reitingas yra IP68 pagal IEC standartą ***** (maksimalus gylis - 4 metrai iki 30 minučių). Atsparumas purslams, vandeniui ir dulkėms nėra nuolatinis, todėl atsparumas gali sumažėti dėl įprasto nusidėvėjimo. Nebandykite įkrauti šlapio „iPhone“; Valymo ir džiovinimo instrukcijas rasite vartotojo vadove. Skystoji žala, kuriai garantija netaikoma.
Ekrano kampai užapvalinti. Matuojant kaip stačiakampį, „iPhone 11 Pro“ ekranas įstrižai yra 5,85 colio, o „iPhone 11 Pro Max“ ekranas - įstrižai 6,46 colio. Faktinis matomas plotas yra mažesnis.
„Qi“ belaidžiai įkrovikliai parduodami atskirai.

PASIŪLYMAS ĮSKAIČIUOJAMAS: „Apple iPhone“ ir belaidžio ryšio planas su neribotu duomenų / pokalbių / teksto kiekiu
Belaidis planas: neribotas pokalbis, tekstas ir duomenys su mobiliojo interneto prieigos tašku, visoje šalyje ir tarptautiniu mastu. Ilgalaikės sutarties nereikia.
PROGRAMOS DUOMENYS: Kai pridėsite šį pasiūlymą į krepšelį, jis atspindės 3 elementus: „iPhone“, SIM rinkinį ir operatoriaus prenumeratą.
5,8 colių „Super Retina XDR OLED“ ekranas, atsparus vandeniui ir dulkėms, su „Face ID“
Trijų kamerų sistema su 12MP „Ultra Wide“ kamera, 12MP „TrueDepth“ priekinė kamera su „Portrait“ režimu
Greitas įkrovimas ir belaidis įkrovimas
Peršokti į: Kaip tai veikia | Palyginkite įrenginius | DUK | Techninė informacija
Šiuo metu nepasiekiamas.
Mes nežinome, kada ar kada šios prekės bus sandėlyje.

norėdami pateikti užsakymą, maloniai prašome susisiekti per mūsų internetinius pardavimus, susisiekite su +1(203)871-1734

Skelbimas „Naujas „boxed iphone 11 pro 64Gb“ atrakintas“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-02-26. Siūlome peržiūrėti naujausią „Apple telefonai“ turinį.

1 / 3 Naujas „boxed iphone 11 pro 64Gb“ atrakintas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Apple telefonai:
micheal scottland
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2021 metų 02 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
272015
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
20
Atnaujintas:
2021-02-26 13:21