Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Natūralus maisto pakaitalas su baltu šokoladu

54 Eur

Mes žinome kas geriausia jūsų kūnui tai SuperMaistas Vita shake

Tai pats geriausias sprendimas spręsti problemoms kurios atsiranda dėl laiko trūkumo. Greitas maistas ir maistinių medžiagų trūkumas mūsų organizme blogina mūsų sveikatą ir figūrą. Pokyčiai mūsų organizme savaime neįvyksta. Jei norime būti liekni ir sveiki turime rūpintis savo kūno sveikumu ir grožiu. Tai moksliškai patvirtintas maisto papildas atliekantis sveikos mitybos vaidmenį mūsų kasdieniniame gyvenime. Tik mes patys galime nuspresti ar norime gyventi sveikai, mėgautis gera savijauta ir tobulo kūno išvaizda. Šis maisto papildas sulėtina kūno senėjimo procesą ir padeda atstatyti patrauklią kūno išvaizdą.

https://www.livioonprodukcija.lt/katalogas/item/maisto-pakaitalai/vita-shake-complete-food-baltas-sokoladas/

Skelbimas „Natūralus maisto pakaitalas su baltu šokoladu“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-09-03. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 1 Natūralus maisto pakaitalas su baltu šokoladu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Livioon
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 02 mėn.
Skelbimo nr.:
278980
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
209
Atnaujintas:
2023-09-03 00:00