Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Namų ieško labai mielas katiniukas

Kaina sutartinė

Mažylis Naitas ieško jaukių namučių ir nuoširdaus bei mylinčio žmogaus. Kačiukas gimęs 2022.05.24, tad jau visiškai savarankiškas, moka tvarkingai naudotis dėžute su kraiku ir praėjęs pagal amžių būtinas procedūras (gavęs vaistukų nuo vidaus ir išorės parazitų, paskiepytas kompleksine vakcina bei sučipuotas). Naitas be galo mėgsta žmogaus draugiją, ką jau ką, bet murkti vos gavus kruopelytę dėmesio, jis tikrai moka :-) . Mažylis užaugintas nuo vos kelių dienelių amžiaus, maitintas iš buteliuko, turėjo nuolatinį kontaktą su žmogumi, todėl užaugo ypatingai draugiškas ir mielas (Y) . Šis šaunus, linksmas, žaidimėlių pilnas ir labai, laaabai mielas tigriukas su malonumu apsigyvens namuose, kuriuose katės yra nuoširdžiai mylimos :-) . Naitas už padovanotus jam jaukius namus tikrai atsidėkos savo linksma draugija ir pūkuota meile ;-)
Jau susižavėjote ir akimirksniu pamilote šį mielą nosiuką? Ruoškitės kraitelį, čiupkite ragelį ir skambinkite tel. 8 690 *****
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 12 Namų ieško labai mielas katiniukas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Jolita
Marijampolė, Kalvarija
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
276633
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
262
Atnaujintas:
2022-09-13 12:06