Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Parduodamas namas Raseinių raj. Viduklės mstl.

21900 Eur

Raseinių raj, Viduklės mstl. parduodamas medinis (rąstinis) namas su ūkiniais (ąžuolinių rąstų ūkinis pastatas ir daržinė-malkinė, kur galima įrengti garažą) ir kt. statiniai (vasarinė virtuvė su rūsiu, šulinys) bei 19 a žemės sklypas su vaismedžiais. Kambariai 18, 10, 6 kv m ir virtuvė- 13 kv.m, vasarinė veranda-11 kv.m
Daliniai patogumai (vanduo ir kanalizacija-vietiniai). Yra papildoma patalpa, kur galima įrengti vonią , WC ar šiluminį mazgą. Šalia pravestos vandentiekio ir kanalizacijos trąsos. Apšildoma kietu kuru (koklinė krosnis, yra kuro atsargų).
Kambarių pertvaros - mūrinės, grindys- medinės, dažytos, virtuvės sienos-plytelės, tinkas, grindys - linoleumas, kambarių sienos tinkuotos ir tapetuotos. Atliktas kosmetinis remontas, kambariuose pakeistos medinės grindys, plaukiojantis parketas. Įvestas telefonas. Namas yra apdraustas.
Daugiau informacijos telefonu

Skelbimas „Parduodamas namas Raseinių raj. Viduklės mstl.“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-12-26. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 4 Parduodamas namas Raseinių raj. Viduklės mstl.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 3
Šildymas
:
Židinys
Kietu kuru
Ypatumai
Dalia
Raseiniai
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 05 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
239506
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
247
Atnaujintas:
2016-12-26 00:00