Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Parduodamas gyvenamasis namas su baldais ir buitine technika ramioje vietoje Strazdų g., Šiauliai

130000 Eur

Parduodamas labai gerai įrengtas gyvenamasis namas su baldais ir buitine technika ramioje vietoje Strazdų g. 2003 m. statybos plytinis namas, bendras namo plotas 257,33 m², naudingas plotas 152,47 m², vieno aukšto su pastoge ir pusrūsiu, 6 gyvenamieji kambariai su svetaine, geras išplanavimas, didelis garažas, rusiška pirtis, uosiniai laiptai ir durys, ąžuoliniai ir uosiniai baldai, grindys parketas. Pirmame aukšte įrengta svečių zona: didelė svetainė su židiniu, virtuvės patalpa su valgomuoju, san. mazgas ir tambūras. Pastogėje įrengta gyvenamoji zona: 4 miegamieji kambariai su dideliu san. mazgu. Pusrūsyje didelis garažas dviems automobiliams su automatiniais pakeliamais vartais, katilinė, rusiška pirtis su priepirčiu ir dušu, 2 kambariai ir san. mazgas. Namas papildomai buvo apšiltintas, šildomas dujiniu ir kieto kuro katilu su centrine šildymo sistema, labai ekonomiškas, C energetinio naudingumo klasė. Name pajungtas vietinis vandentiekis su valymo įrengimais, vanduo paduodamas hidroforu iš šulinio, įrengti vandens filtrai, karštas vanduo ruošiamas dujiniu katilu arba boileriu, apsauga valdoma iš abiejų aukštų, išvedžiotas vidinis tinklas. Žemės sklypas 6,00 a, gerai sutvarkytas kiemas, apsodintas dekoratyviniais augalais, kieme įrengta pavėsinė su lauko židiniu, prūdas su kriokliu, ūkinis pastatas, supinės vaikams, didelė aikštelė automobiliams, šalia didelis valstybinis sklypas, ribojasi tik su vienais kaimynais. Labai graži ir rami vieta, geras susisiekimas, šalia autobusų stotelė. Labai gera investicija, galimybė pirkti su banko paskola, padėsime sutvarkyti dokumentus. Kaina ***** Eur. Daugiau informacijos tel. *****

Skelbimas „Parduodamas gyvenamasis namas su baldais ir buitine technika ramioje vietoje Strazdų g., Šiauliai“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-11-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 21 Parduodamas gyvenamasis namas su baldais ir buitine technika ramioje vietoje Strazdų g., Šiauliai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Kambarių skaičius
: 6
Ypatumai
Saulius
Šiauliai
Skelbimus talpina nuo 2018 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
269094
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2123
Atnaujintas:
2020-11-30 10:45