Namas Garliavoje

95000 Eur

TIK 330 EUR UŽ 1 KV.M.!!! ERDVUS NAMAS PRIVAČIŲ NAMŲ KVARTALE!!! NAMAS PRITAIKYTAS GYVENTI DVIEM ŠEIMOMS. Šildymas – autonominis – galite rinktis net iš keleto namo šildymo variantų: yra kieto kuro katilas, taip pat yra dujų katilas (name yra dujos) bei elektrinis boileris. 1992 m. statyba. Namo tipas - mūrinis namas. Namo sienos apšildytos EKO vata. Pamatai gręžtiniai betoniniai. Stogas dengtas aliuminio lakštų danga, apšildytas vata. Vanduo – miesto + yra šulinys. Kanalizacija - miesto. Elektra - trifazė, tad galima naudoti individualiai veiklai. Namo kaminas keturių angų, tad Jūsų vakarų jaukumui galite įsirengti židinį.
Namo bendras plotas 299 kv.m. Gyvenamas plotas: 194 kv.m. YRA GALIMYBĖ BENDRĄ PLOTĄ PADALINTI Į DVI DALIS, KADANGI YRA ATSKIRI ĮĖJIMAI Į NAMĄ. I a. - erdvi 39 kv.m. svetainė, 13 kv.m. didelė erdvi virtuvė, bei 20 kv.m. holas ir WC patalpa. II a. - keturi miegamieji: 20 kv.m., 19 kv.m., 16 kv.m., 8 kv.m. ir san. mazgas, III a. - mansarda ir keturi kambariai 22 kv.m., 20 kv.m., 15 kv.m., 12 kv.m. Mansardoje įrengta poilsio zona, stovi stalo teniso bei biliardo stalai.
Įrengimas. Kambarių sienos naujai tinkuotos, glaistytos ir išdažytos, virtuvėje iškaltos lentelėmis bei išklijuotos plytelėmis, trečiame aukšte ant sienos dailininko piešta freska. Grindų danga - parketlentės. Pakeisti radiatoriai. Galimas baldų bei buitinės technikos apstatymas.
Pusrūsyje yra įrengta pirtelė su prieškambariu ir atskiru san. mazgu, katilinė bei erdvus 39 kv.m. garažas dviem automobiliams su pakeliamais automatiniais vartais.
Namas tinkamas gyventi dviem šeimoms. Namas turi du atskirus įėjimus. Taip pat NAMAS PUIKIAI TINKA KAIP INVESTICIJA KURIANT PRIVATŲ VAIKŲ DARŽELĮ ARBA SENELIŲ NAMUS. Šiuo metu Garliavoje veikia 4 vaikų darželiai ir visuose didžiulės eilės, nėra vietų – investavę į šį namą turėsite garantuotą grąžą.
Namui priklauso beveik 6 arų namų valdos žemės sklypas. Sklypas aptvertas, apsodintas dekoratyviniais augalais bei vaismedžiais.
Namas stovi ramioje vietoje, toliau nuo pagrindinės gatvės, privačių namų kvartale. Aplink yra kelios mokyklos, darželiai. Taip pat šalia yra PC "IKI", "MAXIMA", kepyklėlė, sporto klubas. Puikus susisiekimas viešuoju transportu. Patogus išvažiavimas į autostradą. Iki Kauno miesto senamiesčio 8 minutės automobiliu!!!
SKAMBINKITE DABAR IR APŽIŪRĖKITE ŠĮ NAMĄ JUMS PATOGIU LAIKU!!!

Skelbimas „Namas Garliavoje“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-09-19. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 12 Namas Garliavoje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Šildymas
:
Autonominis
Admin
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 12 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
238156
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
252
Atnaujintas:
2016-09-19 13:01