Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Kotedžas Pylimėlių g., Antakalnis, Vilniaus m.

121500 Eur

Parduodamas naujos statybos (2015 m.) kotedžas prestižiniame Vilniaus rajone - Antakalnyje, Pylimėlių g. Name yra 4 kotedžai, kurių kiekvienas turi po ~100 m² gyvenamojo ploto.

Namas yra ekonomiškas, pastatytas iš silikatinių plytų, tarp kotedžų yra 350 mm siena su garso izoliacija, pertvaros yra iš dujų silikato blokelių. Lauko sienos apšiltintos, langai 6 kamierų. Stogas apšiltintas vata, 350 mm putų polisteroliu.

Kotedžo išplanavimas: cokoliniame aukšte yra holas (5,80 m²), tambūras (2,73 m²), pirmame aukšte įrengta svetainė kartu su virtuve (30,01 m²), tualetas (1,75 m²), drabužinė (3,04m²), holas (5,13 m²). Antrame aukšte įrengtas miegamasis (15,94 m²), vaikų kambarys (10,32 m²), vonia (3,75 m²), tualetas (1,73 m²), koridorius (7,35 m²). Trečiame aukšte yra 40m². atvira terasa. Bendras kotedžo plotas 87,55 m² (be terasos).

Atlikta dalinė apdaila: išbetonuotos grindys, tinkuotos sienos, išvedžiota elektros instaliacija, kanalizacija, nuotekų sistema, sumontuotas grindinis šildymas. Komunikacijos: miesto vandentiekis, geoterminis dujinis šildymas (rūsyje įrengta katilinė). Šis šildymo būdas yra labai ekologiškas, išlaidos nedidelės. Yra galimybė įrengti židinį.

Kiekvienam kotedžui priklauso 2 požeminės parkavimo vietos (40 kv.m.)

Aplinka šiuo metu tvarkoma, aptverta. Patogus asfaltuotas privažiavimas.

Sklypas, kuriame pastatytas kotedžas, yra įspūdingų gamtos objektų apsuptyje - netoliese yra Šveicarijos parkas, Pavilnio regioninis parkas, Dvarčionių geomorfologinis draustinis, Valakupiai, Antavilio, Balžio ir Tapelių ežerai. Pylimėliai- puiki vieta tiek šeimyniniam gyvenimui, tiek mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą. Čia galėsite pailsėti nuo miesto triukšmo, tačiau greitai ir patogiai pasieksite miesto centrą.

Iki artimiausios parduotuvės (,,IKI'') vos 800 m. Atstumas iki Vilniaus centro vos 7 km.

Papildoma informacija tel. +*****

Visi mano skelbimai puslapyje carlis

1 / 9 Kotedžas Pylimėlių g., Antakalnis, Vilniaus m.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Kambarių skaičius
: 3
Šildymas
:
Geoterminis
Alla
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
233440
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3849
Atnaujintas:
2019-11-04 10:29