Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

84 kv. m. gyvenamasis namas Alytuje, A.Juozapavičiaus gatvėje.

37000 Eur

Parduodamas nedidelis, kompaktiškas 84 kv.m. namas A. Juozapavičius gatvėje, Alytuje. Namas vieno aukšto su mansarda. Pirmajame namo aukšte yra 3 kambariai, virtuvė ir koridorius. Mansardoje vienas vasarinis kambarys. Po dalimi namo yra rūsys. Namas raudonų plytų, statytas 1960 m. Šildomas kietu kuru (centrinė šildymo sistema). Stogas skardinis. Namui reikalingas remontas. Sklypas, kuriame stovi namas ir ūkinis pastatas yra 8,35 a., lygus. Yra šulinys, garažas, malkinė, sodas. Šalia sklypo miesto vandentiekis ir kanalizacija ir dujos. Strategiškai patogi vieta, geras susisiekimas, už 50 m. visuomeninio transporto sustojimas, už 80 m. prekybos centras, netoliese mokykla ir vaikų darželis. Patogi vieta gyventi ar verslui vystyti

Skelbimas „84 kv. m. gyvenamasis namas Alytuje, A.Juozapavičiaus gatvėje.“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-12-12. Siūlome peržiūrėti naujausią „Namai“ turinį.

1 / 9 84 kv. m. gyvenamasis namas Alytuje, A.Juozapavičiaus gatvėje.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Namai:
Pagrindinė informacija
Kambarių skaičius
: 3
rima
Alytus
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
251891
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
67
Atnaujintas:
2017-12-12 16:45