salvata.lt@gmail.com skelbimai

Esame buitinės ir pramoninės technikos aptarnavimo paslaugas teikianti įmonė "SALVATA". Tolimais 1995-aisiais metais vieni pirmųjų pradėjome remontuoti buitinę techniką Vilniuje ir Vilniaus apkrityje. Sėkmingai darome tai jau 20 metų.

Manome, kad mūsų kolektyvo sukauptas žinių bagažas ir patirtis suteikia galimybę kiekvienam Lietuvos buitinės ir pramoninės technikos vartotojui mėgautis kokybiškomis meistrų paslaugomis.

Ką konkrečiai darome? Remontuojame, pajungiame ir montuojame buitines bei pramonines, visų gamintojų skalbimo mašinas, indaploves, drabužių džiovykles, dujines ir elektrines virykles, šaldytuvus, šaldymo kameras ir šaldymo vitrinas, ledo ir sniego generatorius, dujines ir elektrines kaitlentes, dujines ir elektrines orkaites, mikrobangų krosneles, gartraukius, indukcines kaitlentes, vandens šildytuvus (boilerius), restoranų ir kavinių įrangą, kebabinių įrangą.

Vilniausmeistrai.eu

8 699 90640

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

1 salvata.lt@gmail.com skelbimų (-ai).

Užsiprenumeruokite naujausius skelbimus iš kategorijos salvata.lt@gmail.com skelbimai, jums nemokamai atsiųsime pranešimą el. paštu su naujais skelbimais, o šiuo puslapiu pasidalinkite su draugais:

Vidutinis peržiūrų skaičius: 309
Portale užsiregistravo: 2015-03-05

Vilniausmeistrai.eu

Stambios buities technikos meistro iškvietimas į namus. I-VI 7:00 - 22:00 VII 10:00 - ...

Vilniusvilniausmeistrai.eu