info@cos.lt skelbimai

Pagrindinė mūsų veikla: profesinės rizikos tyrimas ir vertinimas, akredituotos laboratorijos paslaugos, priešgaisrinė, civilinė sauga, aplinkosauga, mokymai, inžinerinės paslaugos.



Misija - gerinti darbuotojų saugą ir sveikatą įmonėse, teikiant profesionalias bei kokybiškas konsultacines paslaugas, atsižvelgiant į klientų poreikius ir lūkėsčius.



Vizija - aktyvi ir patikima tarptautinė konsultacijų kompanija, savo kompetenciją grindžianti aukšta darbuotojų kvalifikacija, įgijusi patirtį, klientų ir visuomenės pasitikėjimą, siekianti patenkinti visus vartotojų poreikius ir lūkėsčius.



Pagrindinė UAB "COSCRETE" veikla: mokymai, darbuotojų sauga ir sveikata (darbų sauga), darbo teisė, gaisrinė sauga, apsauga nuo elektros, civilinė sauga, aplinkosauga, profesinės rizikos tyrimas ir vertinimas, elektros, šilumos, dujų ūkio priežiūra, inžinerinės paslaugos.

R Bagdonavicius

862047777

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

1 info@cos.lt skelbimų (-ai).

Užsiprenumeruokite naujausius skelbimus iš kategorijos info@cos.lt skelbimai, jums nemokamai atsiųsime pranešimą el. paštu su naujais skelbimais, o šiuo puslapiu pasidalinkite su draugais:

Vidutinis peržiūrų skaičius: 64
Portale užsiregistravo: 2018-10-17