Balticpellets skelbimai

UAB “Baltic Pellets” įmonė įsikūrusi Anykščių raj., Nemeirių km. siūlo kokybišką, DIN plus standartus atitinkantį biokurą – 6 mm medienos granules, kurios gaminamos tik iš spygliuočių medienos. UAB „Baltic Pellets“ prekiaujamos produkcijos tiekėjas yra tik UAB „Sibimpeksas“, tai medienos granulių gamybos įmonė, kuri gamybai naudoja modernią medienos granulių gamybos įrangą, atitinkančią visus Europos Sąjungos ir kokybės reikalavimus. UAB „Sibimpeksas“ savo gaminius tiekia tik UAB „Baltic Pellets“ įmonei. Granules pakuojamos į 15 kg maišelius ir didmaišius. Taip pat yra galimybė granules tiekti supakuotas į maišelius su Jūsų logotipais.
UAB „Baltic Pellets“ taip pat prekiauja visa medienos granulėms gaminti reikalinga įranga bei automatizuota judančio ardyno 3 MW bendros galios tiesioginio degimo pakura BP3000, skirta deginti biokurą ir džiovinti žaliavą būgninėse džiovyklose. Ši pakura naudojama granuliavimo arba briketavimo linijose. BP3000 pagaminta Lietuvoje. Gaminys yra gaminamas pagal ES direktyvas 2006/42/EB ir 97/23/EC reikalavimus ir juos atitinka.

Baltic Pellets

+37064716536

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

1 balticpellets skelbimų (-ai).

Užsiprenumeruokite naujausius skelbimus iš kategorijos Balticpellets skelbimai, jums nemokamai atsiųsime pranešimą el. paštu su naujais skelbimais, o šiuo puslapiu pasidalinkite su draugais:

Vidutinis peržiūrų skaičius: 1987
Portale užsiregistravo: 2014-08-18