VšĮ „Dogspotas“ Dovanojama nuostabioji Vyšnia

Nemokamai

Namų pradeda žvalgytis nuostabioji Vyšnia (Cherry). Šiai žaviai senjorei neseniai sukako 10 metų. Bet ji nėra tipinė senjorė. Ji girdi ir mato, ji žvali, vikri ir greita. Nors mėgina apsimesti kurčia, bet tik pajudink maisto dubenėlį ir ji jau savo „poste“. Taip, ji mėgsta pamiegoti ir pavalgyti (o kas iš mopsų nemėgsta). Bet daug labiau jai patinka visur dalyvauti, pareguliuoti, sukontroliuoti, kad viskas būtų taip, kaip jai atrodo tinkama. Savo kasdienybėje ji vis negali apsispręsti, kas jai svarbiau – jos Žmogus ar maistas. Kaip bebūtų juokinga, atrodo, kad maistas „ima viršų“. Ji tiksliai žino, kada laikas valgyti. Galima net nežiūrėti į laikrodį, nes Vyšnia jau klapsi ausimis, varto akimis ir kviečia link maisto laikymo dėžių. Kai pilvukas jau pilnas, tada galima ir bučkį duoti, ir dėkingai palaižyti šeiminkės koją (hm, gal ji irgi – valgoma?). Taip pat Vyšniai labai patinka masažiukai ir šonų pakasymai. Ji nėra tas šuo, kuris dievintų apsikabinimus. Ji geriau žino, kur jai vieta – dažniausiai saugiai įsitaiso žmogui prie kojų ar prigula šalia. O gulėdama labiau primena forminės duonos kepaliuką, nei šunį.

Vyšnia visiška gerietė (kol nelieti jos maisto) ir tobulai tiktų į draugiją kitam senjorui. Arba ji mielai pasivogs visą jūsų dėmesį ir meilę viena. Patikėkit, apie Vyšnią pasakoti ir rašyti galima labai daug, bet visos jos charizmos nesutalpinsi net ir į knygą. Ji tiesiog išskirtinė, ypatinga ir tai žino. Tačiau drauge – ji jautri, nes jos širdis jau buvo išduota. Savo skaudulius ir sielos randus ji kruopščiai slepia, bet kai ji Jumis patikės, padovanos visą savo šiluma ir meile spinduliuojančią širdį.

Skelbimas „VšĮ „Dogspotas“ Dovanojama nuostabioji Vyšnia“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-09-19. Siūlome peržiūrėti naujausią „Mopsai“ turinį.

1 / 1 VšĮ „Dogspotas“ Dovanojama nuostabioji Vyšnia
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Mopsai:
Liza
Skelbimo nr.:
244719
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
97
Atnaujintas:
2016-09-19 22:02