Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Mineralinė vata Essentia

Kaina sutartinė

Mineralinė vata - PLOKŠTĖS ESSENTIA PLATE

ESSENTIA – aukštos kokybės universali mineralinė vata, turinti puikias šilumos ir garso izoliacines savybes. Dėl savo savybių ir pažangių gamybos technologijų gaminiai sertifikuoti CE, kokybės EUCEB, bei RAL sertifikatais.
-
Panaudojimas:
šlaitinio stogo, palėpės, medinių konstrukcijų perdangų šilumos ir garso izoliacijai mūro sienų, medinių ir metalinių karkasinių konstrukcijų užpildymui.
Šilumos laidumo koeficientas 10 W/(mK) : 0,037
Ilgis x plotis (mm): 1250*565 1250X610
Storis (mm): 5070 100
10 cm varža R (m²K/W): 2,7
Atsparumas vandeniui (pH): A tipas
Degumas (klasė): A1
ESSENTIA- aukštos kokybės produktai, visapusiškai tinkami šilumos ir garso izoliacijai, bei konstrukcijų užpildymui.
Dėl savo savybių ir pažangių gamybos technologijų gaminys atitinka CE, RAL kokybės standartus.
*************************************************************
ESSENTIA – aukštos kokybės mineralinė vata:

Gaminama iš natūralių mineralinių medžiagų, kurios nesensta. Specialūs priedai daro vatą atsparią pelėjimui, grybeliams, graužikams. Laikui bėgant, nekinta gaminių matmenys bei savybės.
Draugiška aplinkai ir žmonių sveikatai. ESSENTIA stiklo vatos pluoštas sertifikuotas EUCEB sertifikatu, patvirtinančiu, kad pluoštas neturi koncerogeninio poveikio žmonių sveikatai.
Pagaminta iš mineralinės medžiagos – smėlio, yra nedegi. Demblių ir plokščių degumo klasė A1 – nedegi medžiaga (EN *****-1).
Dėl pluošto struktūros ypatingai gerai slopina aukšto bei vidutinio dažnio garso bangas. Dembliai ir plokštės naudojami visų atitvarų garso izoliavimui: vidaus pertvarose, išorės sienose, perdangose.
Dėka ilgų, plonų bei lanksčių plaušelių, vatos pluoštas yra spūdus, tamprus. Dėl šios savybės, montuojant lengvai ir patikimai įsispraudžia konstrukcijose, vata netrupa, panaudojamos net ir mažos atraižos. Gaminiai tiekiami suspausti pakuotėse.
Turėdama tokias pačias šilumos izoliavimo savybes kaip akmens vata, yra apie 2 kartus mažesnio tankio. Gaminiai yra lengvi ir patogūs.
Pluošto struktūra neapsunkina vandens garų sklidimo - visi gaminiai yra laidūs vandens garams. Panaudojus šiuos izoliacinius gaminius, išsaugomas atitvarų pralaidumas vandens garams.
*************************************************************
Pristatome visoje Lietuvoje!

Kreipkitės telefonu, rašykite el.paštu ir sužinokite apie vykdomas akcijas ir nuolaidas.

Tel./fax. *****
Mob.tel. +370 650 ***** +370 *****
www.presteja.lt
www.presteja.lt/essentia.htm
www.benders-cerpes.lt
www.kaminai-niko.lt
VISOS AKCIJOS: http://www.presteja.lt/akcijos.htm

Skelbimas „Mineralinė vata Essentia“ paskutinį kartą atnaujintas 2022-10-14. Siūlome peržiūrėti naujausią „Izoliacinės medžiagos“ turinį.

1 / 6 Mineralinė vata Essentia
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Izoliacinės medžiagos:
presteja
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
228815
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2034
Atnaujintas:
2022-10-14 07:41