Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Miela maža katytė ieško namučių

Nemokamai

Briksė.

Na štai, penki maži juodi kleckai jau pasiruošę pakelti uodegėles kelionei į naujus namučius :-) . Nuostabi katiniukų šeimynėlė, panelytės Barbė, Beibė, Beka ir Briksė bei vienintelis vadoje bachūriukas Bingas, gimę 2023 m. vasario pabaigoje ir jau praėję svarbiausias mažiems kačiukams reikalingas procedūras - nukirminti, paskiepyti kompleksine vakcina bei sučipuoti (Y) . Visi mažyliai tvarkingai naudojasi dėžute su kraiku, visi be galo linksmi, mieli, smalsūs, žaismingi ir padūkę, tad nesitikėkite ramybės namuose - kas jau kas, bet jie tikrai netūnos tyliai kamputyje, tad įsikatinus kažkurį jų, nusiteikite, jog nuo šiol jūsų namuose pasaulis suksis aplink juos :-D (Y)
Taigi, susidėliokite visus už ir prieš ir... jei nebus nei vieno "prieš", skambinkite dėl patikusio mazgio tel. 8 690 ***** ;-)
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 7 Miela maža katytė ieško namučių
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Briksė
Marijampolė, Kalvarija
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
279350
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
143
Atnaujintas:
2023-05-24 10:19