Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Vadimosas Albertas "Tiktai Rakelė"

2 Eur

1997
Lietuvių kalba
"Tyrai", 444 psl.
Būklė: gera

Pagrindinė kūrinio ašis - Anatolijaus Lombardo ir jo žmonos Rakelės Samanjegos gyvenimo ir meilės istorija. Veiksmas vyksta šiuolaikinėje Meksikoje. Jau nuo pat pirmųjų puslapių pagauti didelės psichologinės įtampos (romane nestokojama ir paslaptingų mistikos elementų), su virpuliu krūtinėje neatsiplėšime nuo mus pavergusio kūrinio... Negailestingų priešų užmačios sugriauti Anatolijaus ir Rakelės meilę patiria krachą, tačiau kiek nedaug tetrūksta iki jos sudužimo... Dievo Apvaizda mūsų pamėgtus herojus išgelbsti nuo per plaukelį tykojusios žūties... Vėliau negailestingi lemties smūgiai užgriūva jų penkiolikmetę dukrą Minervą, ir aštrus detektyvinio siužeto smagratis vėl įsisuka... Kūrinio puslapiais plevena Viltis ir Išdavystė, gyvatiška Klasta ir tyras Nuoširdumas, vis dėl to čia ne kartą juodais sparnais sklendžia Mirties angelas, o greta žydi kvapios Tikėjimo gėlės... Mus čia persmelks Nusivylimo kančios, čia ir vėl paguos šventa, ištikima Draugystė

Skelbimas „Vadimosas Albertas "Tiktai Rakelė"“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Meilės romanai“ turinį.

1 / 1 Vadimosas Albertas "Tiktai Rakelė"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Meilės romanai:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
229388
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
232
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00