Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Roberts Nora Airių svajos (trilogija)

5 Eur

Grožinė literatūra
2010
Lietuvių kalba
Svajonių knygos, minkšti viršeliai

Jie nukeliavo tolimą kelią ieškodami savo laimės. Ir surado amžiną meilę. Gražioji arklininkė Likimas Adeliją nubloškia į svajonių šalį Ameriką. Gavusi darbą žirgyne mergina nesitveria džiaugsmu. Tik susitikus su žirgyno savininku kaskart žyra kibirkštys – Adelijai sunku suvaldyti aštrų liežuvėlį, o Treviui Grantui smagu ją erzinti. Vis dažniau jų keliai susibėga, Adelijos širdyje įsižiebia meilė... Laukinė rožė Erinos Makinon, aštrialiežuvės Adelijos pusseserės, susitikimas su Berku Loganu nieko gero nežada. Turtingas mergišius, kortomis išlošęs dvarą, garsėja daug kuo, tik ne puikia reputacija. Erina tokius vyrukus apeina iš tolo. Tačiau gražutė airė krinta Berkui į akį, o ir pati Erina sunerimsta: įžūlusis amerikietis traukia ją tarsi magnetas. Kietas riešutėlis Ji – beveik princesė, garsaus žirgyno savininko duktė. Jis – darbininkas, žirgų treneris. Tačiau dabar Brajenas Donelis atsidūrė neįtikėtinų galimybių šalyje, kurioje gali sau leisti siekti Kilės Grant. Ir nors ši kvapą gniaužianti gražuolė sugeba vienu žvilgsniu atvėsinti per daug įsiaudrinusius gerbėjus, Brajeno niekas nesustabdys

Skelbimas „Roberts Nora Airių svajos (trilogija)“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-08-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Meilės romanai“ turinį.

1 / 1 Roberts Nora Airių svajos (trilogija)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Meilės romanai:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
241613
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
258
Atnaujintas:
2017-08-13 00:00